Ezekből az apró fürdőszobákból ki tudták hozni a legjobbat – Gyönyörű képeket mutatunk

Ki mondta, hogy egy kicsi fürdőszoba nem lehet hangulatos, szép és praktikus? Képes válogatásunkban megmutatjuk, hogy ez lehetséges.

Kis fürdőszoba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok lakásban és házban előfordulhat, hogy a fürdőszoba kifejezetten kicsi. Elcsüggedni azonban nem érdemes, mert a legkisebb térből is dizájnos, hangulatos és praktikus helyiséget lehet varázsolni.

Nagyanyáink idejében talán nem így volt, de a jelenben a technológia fejlődésének köszönhetően sokkal több a választási lehetőség.

Kis fürdőszobák sok lehetőséggel

A technológiának és a nagyszerű dizájnnak köszönhetően egyre több intelligens megoldást látunk, amelyek sokkal könnyebbé teszik egy kis fürdőszoba tervezését, mint néhány évvel ezelőtt. Ezek közül a legfontosabb a falra szerelhető szaniterek és mosdókagylók bevezetése. Nemcsak a takarítást könnyíti meg, de a tér világosabbnak és kevésbé zsúfoltnak tűnik általuk. Ha egy kis fürdőszoba díszítéséről van szó, alaposan át kell gondolni a világítás és tükrök használatát. Egyedül vagy együtt a tükrök és a lámpák felbecsülhetetlen értékűek a térérzékelés megváltoztatásában és a megfelelő hangulat megteremtésében.

(Képek forrása: living4media, borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images.)

Ezt is szeretjük