Az ideális kert 8 elmaradhatatlan kelléke: ezek nem maradhatnak el, ha valóban kényelmessé akarod tenni

Egy igazán kellemes kertből ezek nem hiányozhatnak.

living4media 12196375 HiRes Garden party with orange lanterns as
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerencsés dolog, ha valakinek van kertje, és ezt a területet, legyen akármilyen talpalatnyi is, illik megbecsülni. Nem egyszerűen egy darabka szabadon hagyott telekrészről van ugyanis szó: ez a mi kis személyes paradicsomunk.

Ha pici időt is szán rá az ember, a kert sokkal kellemesebb lehet, pihentetőbb az ott-tartózkodás, sőt, aki kedvet kap hozzá, annak jobban sikerülhetnek a vendégségek, partik is. Nemcsak azért, mert a kertben minden szükséges bútor és kellék ott lesz, hanem azért is, mert az embert büszkeséggel tölti el, ha a kertje szép és rendezett. A gondozott fű és mutatós virágok alapvetőek, de mi kell még?

Kerti kellékek

A következő fotókon elmaradhatatlan kerti bútorokat, kellékeket és dekorációkat mutatunk be. A lista mentén könnyebb lehet kitalálni, milyen legyen az eddig egyszerű, kopár kert.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük