Képek! Álomszépen felújított konyhák 10 ezer forintból
Ha teljes felújításra nem futja, akkor is sokat tehetsz azért, hogy konyhád praktikusabb és szebb legyen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A konyha a lakás lelke, mégis a legtöbben ezt a helyiséget újítanánk fel legszívesebben, a járólapoktól kezdve a konyhabútoron át a csempékig.

Ha már te is csukott szemmel főzöd a reggeli kávét, csak hogy ne kelljen a konyhádat látnod, de nincs pénzed egy komolyabb felújításra, engedd szabadjára a fantáziádat!

Szánj egy hétvégét a konyha átalakításra, válaszd ki tippjeink közül azokat, amelyek leginkább tetszenek, illetve megfelelnek a konyhád adottságainak, és varázsold újjá az egész helyiséget - minimális anyagi befektetéssel.

Stílus és funkció

Bármilyen helyiséget is újítasz fel, az első, amiről döntened kell, az a stílus. Ha a lakásod tágas, levegős és világos, dönthetsz a romantikus vidéki stílus mellett, de ha csak apró méretű konyhád van, a funkciót előtérbe helyező modern berendezés lehet a legpraktikusabb megoldás.

Mindkét irányzaton belül választhatod a színes, bohém vagy éppen a letisztult, visszafogott kivitelezést - ezt elsősorban az határozza meg, hogy mi illeszkedik a lakás többi részéhez.

Mivel a konyha általában egy nagyon életteli, sok energiát megmozgató helyiség, nyugodtan használhatsz olyan erős színeket is, amiket a lakás többi részében talán nem mernél, de a teljesen fehér, akár steril hatás is megállja itt a helyét.

Látványos ötletek, filléres megoldások

Ha szeretnéd látni, hogy mutatnak a leglátványosabb, ám kevés pénzből is megvalósítható ötletek, kattintsd végig galériánkat, és meríts ihletet a képekből!

Ezt is szeretjük