Képek! Álomszépen felújított konyhák 10 ezer forintból

Ha teljes felújításra nem futja, akkor is sokat tehetsz azért, hogy konyhád praktikusabb és szebb legyen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A konyha a lakás lelke, mégis a legtöbben ezt a helyiséget újítanánk fel legszívesebben, a járólapoktól kezdve a konyhabútoron át a csempékig.

Ha már te is csukott szemmel főzöd a reggeli kávét, csak hogy ne kelljen a konyhádat látnod, de nincs pénzed egy komolyabb felújításra, engedd szabadjára a fantáziádat!

Szánj egy hétvégét a konyha átalakításra, válaszd ki tippjeink közül azokat, amelyek leginkább tetszenek, illetve megfelelnek a konyhád adottságainak, és varázsold újjá az egész helyiséget - minimális anyagi befektetéssel.

Stílus és funkció

Bármilyen helyiséget is újítasz fel, az első, amiről döntened kell, az a stílus. Ha a lakásod tágas, levegős és világos, dönthetsz a romantikus vidéki stílus mellett, de ha csak apró méretű konyhád van, a funkciót előtérbe helyező modern berendezés lehet a legpraktikusabb megoldás.

Mindkét irányzaton belül választhatod a színes, bohém vagy éppen a letisztult, visszafogott kivitelezést - ezt elsősorban az határozza meg, hogy mi illeszkedik a lakás többi részéhez.

Mivel a konyha általában egy nagyon életteli, sok energiát megmozgató helyiség, nyugodtan használhatsz olyan erős színeket is, amiket a lakás többi részében talán nem mernél, de a teljesen fehér, akár steril hatás is megállja itt a helyét.

Látványos ötletek, filléres megoldások

Ha szeretnéd látni, hogy mutatnak a leglátványosabb, ám kevés pénzből is megvalósítható ötletek, kattintsd végig galériánkat, és meríts ihletet a képekből!

Ezt is szeretjük