Így nézett ki az ’50-es évek szexszimbólumának rózsaszín palotája: Jayne Mansfield magyar férjével élt a luxusvillában
A Los Angeles-i ingatlan minden helyiségéből Jayne Mansfield nőies, túlzásoktól sem visszariadó személyisége köszönt vissza.

jayne mansfield
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jayne Mansfield amerikai színésznő az ötvenes évek legfelkapottabb szexszimbólumai közé tartozott. Mindössze 34 évet élt, tragikusan fiatalon, autóbaleset következtében hunyt el. Ebbe az alig több mint három évtizedbe nagyon sok minden belefért, többek között színházi és filmszerepek, Playboy-megjelenés, három férj, három válás és öt gyerek. 

Karrierje beindulásában fontos szerepet játszott egy fotó, amelyen az az ikonikussá váló jelenet látható, hogy Sophia Loren enyhén lesajnáló tekintettel nézi Jayne ruhájából kivillanó mellét. Bár népes rajongótáborát elsősorban testi adottságainak köszönhette, öt nyelven beszélt, és állítólag kiugróan magas IQ-val rendelkezett. Tudatosan választotta színének a figyelemfelkeltő rózsaszínt, 1957-ben vásárolt házának uralkodó színe is ez lett. Nem sokkal később pedig egy rózsaszín Cadillackel koronázta meg a látványt, azzal járta a környéket. 

Jayne Mansfield luxuspalotája

Mansfield nem sokkal az első válása után és a magyar származású testépítő, színész, Mr. Universe Mickey Hargitayval kötött házassága előtt vásárolta meg a mediterrán stílusú villát, ami korábban az amerikai zenész, énekes Rudy Vallée tulajdonában volt. A színésznő természetesen pillanatok alatt a saját ízlésére formálta az ingatlant.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük