Valóságos cicaparadicsom a macskás srác otthona
Ebben a lakásban minden macska fejedelmi ellátást kap.

8-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenhol vannak olyan emberek, akik kiállnak a háziállatok érdekei mellett, és felkarolják őket. De amikor az elhivatottság kreativitással és erőn felüli vállalásokkal jár, arra felfigyel a világ és a média is.

Jackson Galaxy ilyen ember, és aki ismeri, egyszerűen csak macskaapukának hívja. Jackson családja ugyanis számtalan szőrös és nyivákoló családtagból áll, otthona pedig úgy néz ki, mint egy full extrás macskamenedék.

Célul tűzte ki a macskabarát otthon kialakítását

Az 51 éves vagány New York-i férfi eredetileg képzőművész-diplomával rendelkezik. Fiatalabb korában rockzenészként is dolgozott, és azokban az években kezdett foglalkozni komolyabban a macskák viselkedésével, egy holisztikus szemléletű állatorvossal társulva. A különc gondolkodású férfi sokat konzultált macskatulajdonosokkal, és a cicák fizikai és mentális jólétével összefüggő viselkedéstani megfigyeléseit gyűjtötte össze. 2007-ben Los Angelesben alapította meg a Galaxy nevű menedéket, amely együttműködik különféle állatmentő szervezetekkel és menedékekkel, de elsősorban a macskákra fókuszál.

A média felfigyelt az egyre többször nyilvánosan szereplő Cat Daddyre, és a népszerű Animal Planeten is futott egy valóságshow-szerű sorozat, a beszédes című My Cat from Hell címmel. A sikeres széria tanácsokat adott az önfejű cicáikkal nem boldoguló tulajdonosoknak. Jackson újszerű elgondolása szerint létezik egy olyan jelenség, hogy katifikáció, amely macskabarát terek otthoni kialakítását jelenti. Ezt mutatjuk meg képeken!

Képek: www.jacksongalaxy.com

Ezt is szeretjük