Így lesz 5 négyzetméterrel nagyobb a lakás
Helytakarékos tárolók körképe
A helyhiány többé nem lehet indok a rendetlenségre!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy apró lakásban kell helyet találnod mindennek, az olyan, mások számára banális kérdések is fejtörést okozhatnak, mint az ágynemű vagy éppen a liszt tárolása.

Ha nem szeretnél lemondani a rendezett összképről, de nem is szeretnéd a lakást egyetlen beépített szekrénnyé alakítani, szerezd be a lenti tárolók valamelyikét, és hasznosítsd az elrejtett négyzetmétereket is.

A helyhiány többé nem lehet indok a rendetlenségre, ezekben a tárolókban mindennek jut hely, és vagy egy használhatatlannak hitt területet alakítanak át mindent elnyelő fiókká, vagy pillanatok alatt átalakíthatók, illetve áthelyezhetők - így soha sem lesznek láb alatt.

Elrejtve, de mindig kéznél

Az IKEA praktikus tárolója elsősorban olyan dolgok elrejtésére szolgál, melyeket szeretnél mindig a kezed ügyében tudni, de nem akarod, hogy útban vagy éppen szem előtt legyenek.

A MALM kollekcióba tartozó, háromdarabos szett az ágy mögé téve alig foglal helyet, mégis sok mindent képes elnyelni, és segítségével a helyigényes éjjeliszekrényeket is száműzheted a hálószobából.

A három színben és három különböző méretben kapható polcrendszert 45 000 forinttól vásárolhatod meg.

Móka és praktikum

Ha már eleged van abból, hogy a gyerek játékai beborítják a padlót, szerezz be néhányat a JYSK tárolódobozaiból. A jópofa színekben  - lilában és citromzöldben - kapható műanyag tárolók egy fiatalos, bohókás stílusban berendezett fürdőszobában is megállják a helyüket, egymásra téve pedig akár polcot is építhetsz belőlük. A 32 centiméter széles, 32 centiméter hosszú és 31 centiméter magas dobozok ára darabonként 2490 forint.

Fürdőszobai serteperte

A KIKA gurulós, fiókos fürdőszobai tárolóját pillanatok alatt áttolhatod egyik sarokból a másikba, majd vissza, így az egyébként sem nagyméretű szekrényke soha nem lesz láb alatt.

A krómozott fémből készült állványon négy műanyag fiók kapott helyet, amelyek minden fürdőszobai aprócikket, de akár néhány törülközőt vagy fürdőköntöst is képesek elnyelni. A nem egészen 80 centiméter magas, 33 centiméter széles és 39 centiméter mély örökmozgó tároló ára 8990 forint.

Minden helyet kihasznál

Ha te is azzal a problémával küzdesz, hogy a hálószobának szinte az egész területét elfoglalja az ágy, és nem marad hely a takarók, párnák tárolására, nagy segítség, ha egy ágyneműtartó rejtőzik a matrac alatt. Ha a te ágyadnak nincs beépített tárolója, akkor sincs ok a bosszankodásra. Az IKEA SAMLA tárolója mindössze 18 centiméter magas, így akár az ágy alá is befér, 55 literes űrtartalmának azonban akár az ágynemű elnyelése sem okoz gondot. A műanyag doboz ára 1990 forint.

A cipők megérdemelt helye

A te szíved is vérzik a szekrényben egymás hegyén-hátán kallódó cipőkért, vagy unod már, hogy a bejárati ajtón belépve mindig felbuksz egy papucsban vagy edzőcipőben? Akkor szerezd be a JYSK szekrénybe akasztható cipőtárolóját, mely 18 centiméteres szélességével alig foglal helyet, hat rekesze azonban három pár méretesebb, illetve hat apró, női topánkának biztosít megfelelő helyet. A polipropilénből készült ELENOR cipőtároló ára 1290 forint.

Kicsi a hely?
Ha lakásod méretéből adódóan minden helyet ki kell használnod, böngészd linkgalériánkat, ahol még több hasznos ötletet találsz egy garzon berendezéséhez.

Konyhai segítőtárs

Ha sehogyan sem férsz el a konyhaszekrényben, vagy csak azt szeretnéd, hogy főzés közben minden a kezed ügyében legyen, mégse kelljen felforgatni az aprócska konyhát, akkor ideális segítőtársad lehet a KIKA Vienna tárolókocsija. A négy kerékre szerelt állvány könnyen mozgatható, három kosarában pedig sok konyhai apróság elfér. Az összesen 63,5 centiméter magas kocsi polcai egyenként 38 centiméter szélesek, 25 centiméter mélyek és hat centiméter magasak. A görgethető kis kukta ára 4290 forint.

Ezt is szeretjük