Ha te is utálod, hogy hangos a porszívód, itt a megoldás!

Csak erre az egy dologra van szükség

Hall(hat)atlan segítség a porszívózásban. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak az illatok, de a hangok is képesek bizonyos emlékeket felidézni. A karácsonyi csengettyűkről például talán te is a meghitt, ünnepi hangulatra gondolsz. De mit juttat eszedbe mondjuk a porszívó hangja? Ha azonnal az utálatos házimunka és a bosszantó zaj ugrik be, akkor itt az ideje, hogy csendes porszívóra válts!

Neked találták ki!

Mi, nők, büszkék vagyunk arra, hogy egyszerre több dologra tudunk odafigyelni. Kivéve persze porszívózás közben, mert a hagyományos porszívók hangja minden gondolatot elnyom.

Az Electrolux UltraSilencerTM ZEN mellett viszont porszívózás közben is foglalkozhatsz mással. Mindössze 58 decibeles zajszintje ugyanis a korábbi lármát meditatív zümmögéssé szelídíti, így hallgathatsz zenét, beszélgethetsz, vagy akár telefonálhatsz is, ha úgy tetszik.

Élvezni fogod a porszívózást

Mert az UltraSilencerTM ZEN egyszerre csendes és praktikus. Hosszú vezetékével anélkül porszívózhatsz fel egy 50-60 négyzetméteres lakást, hogy szobáról szobára haladva új konnektort kellene keresned. Nagy kerekein könnyedén mozog, így a helyiségek és bútorok közötti manőverezéssel sem lesz gond. Többfunkciós kis keféjével pedig a nehezebben elérhető szűk rések, a polcok és a kanapé is portalanítható.

Melyiket választod?

Az Electrolux UltraSilencerTM ZEN négy színben kapható, és mindegyik más speciális tudással bír. A barna a parkettán, a járólapon, a szőnyegen, de még a kanapén is alapos munkát végez. Ha allergiás vagy, akkor a kék modell a neked való. Szűrője még az atkákat, a spórákat és a polleneket is kiszűri, antiallergén porzsákja pedig minden szennyeződést magába zár.

Azoknak, akik a környezetbarát megoldást keresik, a fekete-zöld verzió a kedvence - burkolatának és alkatrészeinek 55%-a, csomagolásának pedig 100%-a újrahasznosított anyagból készült.

Ha pedig cicával, kutyával vagy épp nyuszival osztod meg otthonod, akkor nemcsak te, de ők is imádni fogják a fehér porszívót. Kedvencedet nem fogja többet megijeszteni a zaj, te pedig maximális hatékonysággal tüntetheted el elhullajtott szőrszálaikat.

Ezt is szeretjük