3 frissítő, nyári illat az otthonodba

Ha nehezen viseled a kánikulát, ne csak a ventilátort kapcsold be! Töltsd meg kedvenc nyári illataink egyikével a lakást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A forró, nyári napokon és estéken jólesik egy kis hűs szellő a lakásban. Ha nemcsak a tested, de a lelked is felüdítenéd, ugyanakkor kellemes aromákkal töltenéd meg az otthonod, válassz egyet a nyár legfinomabb illatai közül!

A citrus felfrissít, a gyümölcsök élénkítenek, a lágyan pislákoló lángok pedig romantikus hangulattal töltik meg a helyiségeket.

Lédús, illatos gyümölcsök: Passionfruit&Melon olaj

Az angol Claremont&May tudja, hogyan lehet egy szempillantás alatt otthonossá tenni a lakást. Nem kell hozzá más, mint finomabbnál finomabb illatok potpourri, illóolaj-keverékek, lakásparfümök és gyertyák formájában.

A cég kínálatában számtalan aroma közül választhatsz, kezdve a hangsúlyos, ünnepi kiadásoktól az egyes évszakokhoz illő keverékeken át egészen az egyszerű, de annál finomabb illattársításokig. Ha üdítő, könnyed aromákra vágysz a forró napokon, érdemes az egyszerűbb típusok között válogatnod. Meleg szívvel ajánljuk a piros golgotagyümölcs és a dinnye házasságából született illatkeveréket, amely a gyümölcsök minden frissességét tartalmazza, és lágyan lengi körbe a lakást.

Az olajból elegendő néhány csepp egy aromamécsesbe ahhoz, hogy órákig finom illattal töltse meg az otthonod. Kapható lakásparfüm, potpourri és aromamécses formájában is.

Tudtad?
Nyáron, amikor nincs lehetőség szellőztetni a forróság miatt, ne csak az illatosításról, de a levegő fertőtlenítéséről is gondoskodj. A citrom illóolaja sokat segíthet ebben. Ha a meleg miatt túlzottan feszültnek érzed magad, párologtass levendulát, frissítő mentát vagy eukaliptuszt.

Édes-savanyú szerelem: Pomegranate&Citron mécses

Akár könnyed, gyümölcsös élvezetekre vágysz, akár hangsúlyosabb, elegáns esszenciákra, a Colonial Candle garantáltan minden igényedet kielégíti. A szintén angliai székhelyű cég elsősorban illatgyertyáival veszi le az illatok szerelmeseit a lábukról, de gazdag a választékuk a különleges aromapálcikák terén is.

Előbbiek közül nagy kedvencünk a dupla kanóccal rendelkező, ovális üvegbe ültetett mécses, amely közel 95 órán keresztül ég. Nyárra a gazdag aromákkal rendelkező gránátalma és a hűs citrom üdítő párosítását ajánljuk, szintén dupla kanócos aromamécses formájában. A minőségi illóolajokból és viaszból készült gyertya a vastag üvegtartónak és az ahhoz tartozó üvegfedőnek köszönhetően biztonságosan használható, ráadásul a viasz maradéktalanul elég, így az üvegtartó könnyen kitisztítható, miután a mécses leégett.

Hűsölj mediterrán szellővel: Verbena lakásparfüm

A francia L'Occitane termékeibe könnyű beleszeretni. Az egyszerű csomagolású és letisztult formájú üvegcsék, palackok és tégelyek ugyanis egytől egyig gazdag természeti kincseket rejtenek.

A L'Occitane termékei között mindent megtalálsz, amivel a testedet és a lelkedet kényeztetheted, ráadásul akkor is érdemes betérned üzleteik egyikébe, ha az otthonodat töltenéd meg ínycsiklandozó aromákkal. A cég kínálata ugyanis ezen a téren is igen gazdag: találsz itt lakásparfümöt, aromamécsest és illatpálcikákat is, hangsúlyos, ünnepi illatokat, elegáns, de visszafogott aromákat, továbbá könnyed esszenciákat. A forró napokra a verbéna citromba hajló, energetizáló illatával megtöltött lakásparfümöt ajánljuk, amelyből elegendő egy kevés permet is, hogy az otthonod levegőjét felfrissítsd.

A verbéna ráadásul nem nyomja el a kellemetlen szagokat, hanem teljes mértékben megszünteti azokat, és üdítő légkört teremt a lakás minden részében.

A Claremont&May és a Colonial Candle termékeit az Ambiente üzleteiben keresd a Westendben - 1062 Budapest, Váci út 1-3. - és az Arena Plazában - 1087 Budapest, Kerepesi út 9. A két bevásárlóközpontban megtalálod a L'Occitane üzleteit is.
Ezt is szeretjük