Elrontottad az ételt? 8 bevált tipp, amivel az utolsó pillanatban is feljavíthatod
Ha nagy a kapkodás, könnyű elkövetni egy-egy hibát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig akad olyan háziasszony, aki ne követett volna el élete során egyszer-kétszer olyan hibát a főzés során, amelyet utólag ne emlegetne maga is csak mosolyogva. Persze akkor, ha valaki vendégeket vár, és azt sem tudja, hol áll a feje, mindez kevésbé tűnhet mulatságosnak. Nem kell azonban elkeseredni akkor sem, ha véletlenül túl sós, túl édes vagy épp túl zsíros lett az étel. Íme, néhány trükk, amivel orvosolhatod a baleseteket.

Még több praktika a konyhába:

Így űzd el a kellemetlen szagot!

Ha a főzés során nem volt probléma, viszont vendégeket vársz, érdemes a konyha kellemes illatáról is gondoskodnod. Nézd meg a képeket, és tudd meg, hogyan!

Ezt is szeretjük