Aranyélet 30 négyzetméteren: nagyon kényelmesen rendezték be ezt az egyterű lakást

A kis alapterület nem akadálya annak, hogy az ember kényelmesen lakjon.

Egyszobás lakás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években különösen a fiatal egyedülállók körében váltak népszerűvé az egyszobás garzonok. Részben azért, mert általában maguk költöznek, részben pedig azért, mert ezt a méretet engedi meg a költségvetésük, és még ezt is csak a legszerencsésebbeknek.

Bár az emberek a minél tágasabb, minél kényelmesebb megoldásokra vágynak, egy aprócska fészek sem lesz élhetetlenül szűkös, ha ügyesen rendezi azt be az ember. Érdemes néhány jól sikerült lakás fotóit megtekinteni inspirációként, hiszen megeshet, hogy másnak már eszébe jutott egy briliáns megoldás, egy jó elrendezés, egy ügyes bútorválasztás, mellyel plusz hely teremthető.

Egy egyszobás lakás

Itt van mindjárt egy remek kis lak, mely parányi mérete ellenére szemlátomást kényelmes lehet, ráadásul nagyon kellemesen rendezték be.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük