A tökéletesen tökéletlen, romantikus nő lakása: ismerd meg a shabby chic stílust
Shabby chic stílusban csodás belterek alkothatók meg.

cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha van nő, aki időtlen, az a tökéletesen tökéletlen, romantikus nő, hiszen ő mindig talpig feminin, bájos és mindig érdekes marad. Ha pedig van olyan lakberendezési stílus, ami ugyancsak időtlen és romantikus, az a shabby chic. Nagyszerű környezet az örök nőnek.

A shabby chic időtlenségét részben a régi idők világának mívesen faragott fabútorai, azok tökéletlen rusztikussága adja, részben pedig a mintái, illetve dekorációi is besegítenek. Az e stílusban berendezett lakás első pillantásra egyszerű és letisztult, amit egységessége, világossága, valamint pasztell-, illetve fehér színei adnak. Mintái a 19. század végéről érkeznek: az egyszerű csíkostól a pöttyösön át egészen a vintage hangulatot hozó rózsaminta is jelen van. Ezek a belterek ugyan a régi világ visszaidézésére fókuszáltak, mégis beengednek egy-egy modern darabot, amely frissé és maivá teszik a környezetet. Ez a játékos eklektikusság remekül áll egy lakásnak, és kellemes, testre szabott környezetet akár egy nőnek, akár egy egész családnak.

A shabby chic lakberendezési stílus

Ez a rusztikus romantikus stílus nem egyszerűen egy lakberendezési irányzat, hanem életérzés: nézd meg a képeken, mennyire szerethető!

Ezt is szeretjük