Így lesz csíkmentes és tiszta az ablak: nem mindegy, milyen mozdulatokkal pucolod!

Van egy biztos módszer arra, hogy ne maradjanak csíkok.

nagykep?cikkid=168153&kep=csikmentes-ablak-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy ablakok tökéletesen tiszták és csillogóak legyenek, számos jó tanácsot érdemes megfogadni, legyen szó az ecet alkalmazásáról a bolti szer helyett vagy épp a mikroszálas törlőkendő és a selyempapír bevetéséről.

A csíkmentesség érdekében fontos betartani a szabályt, miszerint az ablakpucolást sosem szabad verőfényes napsütésben végezni, így ugyanis sokkal gyorsabban szárad, és nem lesz tökéletes az eredmény, mint ahogy arra is érdemes ügyelni, milyen mozdulatokkal végzed a műveletet.

A tökéletes csíkmentesség érdekében érdemes kétirányú, illetve körkörös mozdulatokkal dolgozni, ahhoz pedig, hogy meg tudd állapítani, az ablak külső vagy belső felén maradt-e csík, némi különbséget is érdemes tenni közöttük előbbi tekintetben.

A sokak által ismert jó tanács szerint a külső felületet pucold felülről lefelé haladva, főként ilyen irányú mozdulatokkal, míg a belsőt oldalazva, vízszintesen, így nagyon könnyű lesz felismerni, hol van még dolgod.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük