Rá sem lehet ismerni az ütött-kopott asztalra: előtte-utána képeken 8 bútor, amiből csodaszépet varázsolt egy kis festék
Egy régi bútorból is válhat újszerű, ha ügyesen felújítják.

cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki be szeretné rendezni a lakását, vagy egy új darabbal toldaná meg a berendezését, akkor számos bútorboltban válogathat. Sokan mégsem ezt az utat választják, hanem használtat keresnek.

Nem feltétlenül azért, mert a másodkézből szerzett bútorok olcsóbbak. A régi bútoroknak lelke van, ráadásul sok esetben az anyaguk, illetve a kidolgozottságuk is messze meghaladta a modern utódaikét. Ezek az asztalok, szekrények, székek és egyebek általában felújításra szorulnak, új tulajdonosaik pedig két út közül választhatnak: szakemberhez fordulnak, akik úgy frissítik fel a bútort, hogy megőrizzék eredeti jellegüket, vagy maguk pofozzák ki saját tetszésük szerint, festéktől és ecsettől sem rettenve vissza. Ha valaki elég időt szán rá, megfelelő festékeket szerez be a barkácsboltból, és nem fél szabadjára engedni a fantáziáját, csodát tehet egy ütött-kopott bútorral. 

8 gyönyörű felújítás

A következő képek magukért beszélnek: ha azon töröd a fejed, hogy kipofoznál egy régi bútort, akkor inspirációt meríthetsz mások munkáiból.

Ezt is szeretjük