Rá sem lehet ismerni az ütött-kopott asztalra: előtte-utána képeken 8 bútor, amiből csodaszépet varázsolt egy kis festék

Egy régi bútorból is válhat újszerű, ha ügyesen felújítják.

cov

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valaki be szeretné rendezni a lakását, vagy egy új darabbal toldaná meg a berendezését, akkor számos bútorboltban válogathat. Sokan mégsem ezt az utat választják, hanem használtat keresnek.

Nem feltétlenül azért, mert a másodkézből szerzett bútorok olcsóbbak. A régi bútoroknak lelke van, ráadásul sok esetben az anyaguk, illetve a kidolgozottságuk is messze meghaladta a modern utódaikét. Ezek az asztalok, szekrények, székek és egyebek általában felújításra szorulnak, új tulajdonosaik pedig két út közül választhatnak: szakemberhez fordulnak, akik úgy frissítik fel a bútort, hogy megőrizzék eredeti jellegüket, vagy maguk pofozzák ki saját tetszésük szerint, festéktől és ecsettől sem rettenve vissza. Ha valaki elég időt szán rá, megfelelő festékeket szerez be a barkácsboltból, és nem fél szabadjára engedni a fantáziáját, csodát tehet egy ütött-kopott bútorral. 

8 gyönyörű felújítás

A következő képek magukért beszélnek: ha azon töröd a fejed, hogy kipofoznál egy régi bútort, akkor inspirációt meríthetsz mások munkáiból.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük