Az 5 legfontosabb tárgy, amivel garantáltan megtalálod a boldogságot

Azt szeretnéd, hogy a 2010-es éved még boldogabb legyen, mint az idei? A következő öt tárgyat tartsd otthon!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A vágyott boldogság eléréséhez gyakran hosszú és rögös út vezet. Mielőtt felszerelkeznél a chi áramlását jótékonyan befolyásoló, gyógyító tárgyakkal, fontos tudnod, hogy a feng shui nem egy receptre kapható orvosság.

Céljaid eléréséhez az alábbi tárgyak beszerzésénél azért többre van szükség. Önmagadban kell elsőként megtalálnod a harmóniát, a lakásod megfelelő pontján elhelyezett, különleges darabok pedig ennek fenntartásához járulhatnak hozzá.

Fényképekkel a harmóniáért

Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedül, az otthonodban kitett fényképek sokat segíthetnek abban, hogy az érzelmi életed harmonikusabb legyen. Az otthonodban található képek többnyire olyan pillanatokat örökítsenek meg, amikor kiegyensúlyozott és boldog voltál. Az emlékek felidézése pozitív gondolatokat vált ki, ami segíthet átlendülni a nehéz időszakokon. A boldog időkre, múltbéli sikerekre emlékeztető képek önértékelésed, magabiztosságod fenntartásában is sokat segíthetnek.

A vágyott célok eléréséhez kapcsolódó fotók ösztönzően hatnak: ha például szeretnél sokat utazni, illetve közelebb kerülni ahhoz, hogy álmaid házában élhess, akkor minél több hasonló témájú fényképpel aggasd tele a lakást. Ha a párodat szeretnéd közelebb érezni magadhoz, akkor a bensőségesebb légkör kialakítása érdekében tegyél ki közös élményeket ábrázoló fotókat oda, ahol gyakran esik rá a pillantásod. Ha megoldható, ezeket a lakás délnyugati, déli vagy nyugati részébe tedd, hogy minél több kapcsolati chit vegyenek fel.

14 tárgy, ami elhozza a boldogságot

Nézegess képeket!

Elolvasom

Piros ágyneművel a romantikáért

A szerelem és a házasság területén uralkodó elem a föld, a terület jellemző színe pedig a piros és a rózsaszín. Ha minél többet szeretnél mozgósítani az elégedettséget, játékosságot és romantikus érzéseket ébresztő energiából, akkor mindenképp szerezz be egy hasonló színű ágyneműt.

Ha a piros vagy a rózsaszín egyáltalán nem passzol a hálószobába, már az is sokat segít, ha legalább néhány párna formájában megjeleníted ezeket a színeket.

Gyertyával az érzékibb szexért

A lágy, narancsszínű fénnyel égő gyertya az élet minden területén a segítségedre lehet. A tűz jellegű chit kibocsátó gyertya jin jellegű fényforrása rendkívül ösztönző látvány, hatására felerősödnek az érzéseid. Ha szeretnél nyitottabbá válni, és olykor problémáid vannak az önkifejezéssel, akkor helyezz sok gyertyát a lakótér nyugati részébe.

Ez erősíti a déli chit, és segít megváltoztatni az érzelmi állapotodat. A szerelemmel kapcsolatos érzések fokozásában is sokat segíthet, ha a lakás megfelelő pontján agyagból készült gyertyatartókat helyezel el. A lágy és gyengéd energiák előhívásával olyan környezetet teremthetsz, mely segít kifejezésre juttatni a benned rejlő szexualitást.

Kristállyal mindenhol árad az energia

A jang energia jelenlétét fokozó, kissé gömbölyded kristályok a napfényt a szivárvány színeire bontják, és ezt az energiát szétárasztják a szobában. Az öt elem elmélete alapján a kristályok a víz chihez tartoznak, ezért azokat helyezd a lakás nyugati, északnyugati, északi, keleti és délkeleti részeibe, ahol harmonizálnak az őket körülvevő chivel.

Tipp
Akassz az otthonod északi részének egyik ablakába egy kristályt, serkentve ezzel az északi chi áramlását. Ha lehet, úgy helyezd el, hogy a felkelő és a lenyugvó nap fénye ráessen.

Szerencsehozó bambusz

Ajándékötletnek sem utolsó, de saját céljaid elérésében is segíthet, ha beszerzel egy szerencsehozó bambuszt. A szinte minden virágboltban megtalálható növény egy feng shui szerint élő, tudatos nő lakásának alapvető kelléke.

Bárhol is tartsd a növényt, mindenhol segít a pozitív energia megteremtésében. Ráadásul a gondozása sem igényel olyan nagy odafigyelést.

Ezt is szeretjük