A 3 legjobb redőnyös a városban
Árakkal!
Jó szakembert nem könnyű találni. Utánajártunk helyetted, hol érdemes érdeklődnöd, ha jó áron szeretnél jó minőségű redőnyt csináltatni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt vannak az első napsugarak, ezért ha redőnyt szeretnél felszereltetni, akkor itt az ideje, hogy körülnézz és megrendeld a munkát, mielőtt ránk törne a nyári kánikula.

A jó minőségű redőny egyébként nemcsak a nyári napsugarakat szűri ki, de az ablak szigetelésén is sokat javít, így a lakás leengedett redőnyök mellett sokkal csendesebb lesz, télen pedig kevesebbet kell költened fűtésre.

Ráadásul a redőnyt nemcsak az ablakok árnyékolására, de a terasz vagy erkély lezárására vagy akár térelválasztásra is használhatod. A színválaszték ma már igen széles, ezért a gondosan kiválasztott és szakértő kezek által felszerelt redőny a lakásod dísze is lehet.

Jó alapanyag, jó szakember

A redőny készülhet fából, műanyagból vagy alumíniumból is. A legelterjedtebb a műanyag redőny, hiszen ára a többi redőnyéhez képest alacsonyabb, és bárhová felszerelhető. Az alumíniumredőnyök valamivel drágábbak, de jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, míg legtovább a faredőnyök bírják - így természetesen ezek is kerülnek a legtöbbe.

Ha eldöntötted, milyen anyagból szeretnéd elkészíttetni az árnyékolókat, már csak egy jó szakembert kell találnod, ami nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőnek hangzik.

Körbekérdeztük a kollégákat és átbogarásztuk az internetet, hogy ráakadjunk három olyan redőnyösre, akik jó referenciákkal rendelkeznek, garanciát vállalnak a munkájukra és korrekt áron dolgoznak. Őket találtuk!

Horváth Redőny

A többek között Magyar Terméknagydíjjal kitüntetett árnyékolástechnikai cég egy négygenerációs családi vállalkozást takar. Referenciáik között olyan nevek sorakoznak, mint a Belügyminisztérium, az Állami Számvevőszék, a Paksi Atomerőmű, a Ferihegy I. Terminál, a Duna Plaza vagy a KERMI Minőségellenőrző és Szolgáltató Kft. - ami önmagában sem hangzik rosszul, de kolléganőnk, Eszti is bátran ajánlja őket.

- Nemrég csináltattunk alumíniumredőnyöket a lakás ablakaira, és nagyon meg voltam elégedve a szakemberekkel. Kedvesek, barátságosak, segítőkészek voltak, szívesen válaszoltak a kérdéseimre és gyorsan, precízen dolgoztak. Később akadt egy kisebb javítanivaló, de ezzel kapcsolatban is csak pozitív dolgot tudok elmondani róluk: azonnal, első szóra kijöttek, és pillanatok alatt kijavították a hibát.

A Horváth Redőny specialitása egyébként a faredőnyök készítése - ezt szabadalmaztatott, a Magyar Biztosítók Szövetsége által is elismert eljárással teszik. Eszti két ablakot redőnyöztetett alumíniummal, egy normál méretű, másfél méter magas és két és fél méter széleset, és egy nagy, két és fél méter magasságú, három méter széleset - így 140 000 forintot fizetett. Pontos ajánlatokért érdeklődj a Horváth Redőnynél.

Árnyéktech

A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Árnyéktech szintén nagyon impozáns referenciákkal büszkélkedhet. Elégedett ügyfelei között volt a Nyírő Gyula Kórház, az Országos Mérésügyi Hivatal, a Magyar Honvédség és a Lengyel Nagykövetség.

Munkájukra kétéves teljes körű garanciát vállalnak, és gyakorlatilag mindent elintéznek helyetted - ha a redőny felszereléséhez az ablak vagy az ablakrács miatt lakatos vagy épületgépész szakemberre van szükség, a redőnyösök tudnak ajánlani jól dolgozó, általuk már ismert szakembert, akivel akár le is szervezik a munkát és egyeztetik az időpontot, így egy nap alatt túl is eshetsz a felforduláson.

Az Árnyéktechnél elsősorban műanyag és alumíniumredőnyök felszerelésével foglalkoznak, de szúnyoghálót és harmonikaajtót is rendelhetsz tőlük. Amennyiben megrendeled a munkát, az első helyszíni felmérés és az árajánlattétel teljesen ingyenes, de ha valami miatt elállnál a vásárlástól, akkor is csak a benzinköltséget kell kifizetned - az ügyfélközpontúság egyébként nemcsak itt, de az Árnyéktech honlapjának felépítésében is érződik. Ha szeretnél előzetesen tájékozódni a redőnyözés költségeiről, akkor azt megteheted árkalkulátoruk segítségével.

Újítsd fel!
Nem csak az ablakot szeretnéd felújítani? Lexikonunkban megtalálsz minden segítséget, ha magad végeznél egy néhány otthoni felújítási munkát.
 

Grédics Redőny

A minőségi tanúsítvánnyal rendelkező, egyedi kivitelezésű, speciális igényekhez igazított redőnyök gyártásával, szerelésével és beépítésével foglalkozó cég biztosan tud neked segíteni akkor is, ha valamilyen okból kifolyólag nem lehet hagyományos redőnyt szerelni az ablakodra. A többek között alumínium-, műanyag és hőszigetelt redőnyöket is forgalmazó Grédics Redőny természetesen garanciát vállal a termékeire.

Referenciáik között megtalálható a Szerencsejáték Zrt., a Budai Baptista Gyülekezet és több lakópark is.

Magasan képzett, stabil törzsgárdára épülő csapatuk szakemberei pedig minden felmerülő kérdésedre választ tudnak adni, akár telefonon vagy e-mailben keresed meg őket, akár személyesen a kiállítótermükben, hogy magad válaszd ki a redőnyöd színét és fajtáját. Kérhetsz online árajánlatot, de a költségekről egy letölthető dokumentumból is tájékozódhatsz.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük