3 megbízható állatorvos a városban
Egy jó gazdi zsebében mindig ott lapul egy jó állatorvos telefonszáma, hiszen sosem lehet tudni, mikor lesz szükség rá.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A házikedvencek egészsége érdekében fontos, hogy mindig kéznél legyen egy lelkiismeretes, jó szakember. Mivel kedvencednek is jót tesz, ha van egy megbízható személy, akihez rendszeresen fordulhattok, nem érdemes váltogatod az állatorvosokat.

Válassz inkább már az elején olyat, akiről biztosan tudod, hogy ért az állatok nyelvén, és a lehető legjobb kezelésben részesíti a kutyusodat vagy a cicád, ha arra szükség van. Ha még csak most keresel, hármat bátran ajánlhatunk.

Éjjel-nappal, elérhető áron

Egy szívvel-lélekkel dolgozó állatorvos mindig készen áll arra, hogy fogadja a gazdi szeme fényét, vagy, ha nagyon nagy baj van, akkor házhoz menjen.

Nincs annál rosszabb, mint azt látni, hogy a kedvenced szenved, éppen ezért bizonyára ilyenkor te is képes vagy minden pénzt megadni azért, hogy jobban legyen a kutyusod vagy a cicád, a papagájról már nem is beszélve. Emiatt olyan szakembert válassz, aki nem él vissza ezzel a helyzettel, és az anyagi szempontoknál fontosabbnak tartja, hogy meggyógyítsa az állatot.

Előfordulhat, hogy a váratlan betegség vagy az azonnal szükséges műtét költségei nem férnek bele a családi költségvetésbe: egy lelkiismeretes szakember természetesen nem mond nemet akkor sem, ha nem tudsz azonnal fizetni.

A sebészettől a fogászatig: Zuglói Állatorvosi Rendelő

Kedvenced garantáltan jó kezek közé kerül, ha a Dr. Schuster Zoltán klinikus szakállatorvos vezetésével működő Zuglói Állatorvosi Rendelőt keresed fel. A rendelő legnagyobb erénye a sokoldalúság és a tapasztalat, hiszen több mint két évtizede ugyanazon a helyen dolgozik együtt a csapat. Szolgáltatásaik között szinte minden lehetséges problémára kínálnak megoldást. Amellett, hogy helyszíni kiszállással is dolgoznak, vállalnak oltásokat, allergiavizsgálatokat, belgyógyászattal kapcsolatos teendőket is. Emellett van ultrahangos szakrendelésük, bőrgyógyászati részlegük, sőt, még fogászatuk is.

A legmodernebb készítményekkel dolgoznak a sebészeti beavatkozásoknál, de a petpassport, vagyis az állatoknak való útlevél kiállítását és az ehhez szükséges chipek beültetését is vállalják.

Zuglói Állatorvosi Rendelő
Cím:
1145 Budapest, Varsó utca 8.
Telefon: 061 251-8370.

Tapasztalt gazdik ajánlásával: Minivet Állatorvosi Rendelő

A sokat látott gazdik előszeretettel ajánlják a Minivet Állatorvosi Rendelőt. A 16. kerületben dolgozó csapat széleskörű kisállat-gyógyászati ellátást nyújt. A rugalmas és lelkiismeretes orvosi csapat vállal sebészeti, szülészeti és belgyógyászati beavatkozásokat, de különböző ortopédiai és traumatológiai beavatkozásoknál is számíthatsz a segítségükre és a tudásukra. Természetesen az aktuális védőoltásokat is beadják a kedvencednek, de a rendelő épületében állateledel-szaküzlet és egy hétfőtől vasárnapig nyitva tartó patika is működik. Így az esetlegesen felírt gyógyszer után sem kell messzire menned.

Minivet Állatorvosi Rendelő
Cím: 1162 Budapest, Szlovák utca 108.
Telefon: 061 405-2477.

Akik már mindent láttak: Wladár Kisállat Klinika

A városszerte ismert és elismert rendelő már több mint húsz éve foglalkozik állatok gyógyításával, nem véletlen, hogy több állattulajdonosnak is ismerősen cseng a klinika neve. A rendelő legnagyobb erénye a szakmai tapasztalat. Magyarországon először itt használtak ultrahangos készüléket a háziállatok betegségeinek diagnosztizálásához, de itt működik a legrégebben teljes körű kardiológiai szakrendelés is. Dr. Wladár Zoltán és Dr. Wladár Sándor a hét minden napján, rendelési időben - vagy igény szerint azon is túl - sebészeti és szülészeti szakrendeléssel várja a beteg állatokat és gazdáikat.

A rendelőben előzetes igény szerint kutyakozmetikai szolgáltatás is igénybe vehető, de az állatok regenerálódását segítő gyógytápokat is tudnak ajánlani.

Wladár Kisállat Klinika
Cím: 1037 Budapest, Királyhelmec utca 16.
Telefon: 061 387-9547.
Ezt is szeretjük