3 férfi, akinek muszáj felírnod a telefonszámát: a város legjobb ezermesterei
Sürgős segítség kell? Hívd ki a legjobb, mindenhez értő szakembert!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

szakembert találni manapság olyan, mintha tűt keresnél a szénakazalban. Pláne akkor, ha kifejezetten ezermestert keresel, aki, ha nálad jár, nemcsak a csepegő csapot javítja meg, de a polcot is felfúrja a falra.

Ha szükséged van egy hozzáértő segítségére, pötyögd be a mobilodba az alábbi urak telefonszámát.

1000mester

Ha férfi kell a házhoz. Ezzel a szlogennel hirdeti magát a 1000mester nevet viselő weboldal szakembere, aki nemcsak fúr és farag, hanem az újonnan vásárolt bútort is összeszereli, a lakatosmunkával is megbirkózik, a bojlerrel könnyedén elbánik, fest, csempézik, sőt, még valamennyire az elektromos munkálatokhoz - például a konnektor cseréjéhez vagy az új csillár felszereléséhez - is ért.

Ami elromolhat, az el is romlik, mondta Murphy, márpedig a probléma garantáltan a hétvégén fog bekövetkezni. Szerencsére az úr házhoz megy, ha nagy a baj, akár szombaton és vasárnap is. A kiszállási díj 3400 forint, amihez hozzájön még az óradíj, ami 2900 forintot jelent minden megkezdett óráért. Ha azonnali segítségre van szükséged, tárcsázd a +36 20 951 9275-ös telefonszámot.

Víz, gáz, fűtés

Nincs is jobb garancia a jó munkára, mint a 26 éves tapasztalat, amivel Farkas Ádám dolgozik. A víz-, gáz- és fűtésszerelés különböző válfajai mellett duguláselhárítással, szalag-, laminált parketta- és PVC-lerakással, eső- és talajvíz-szivattyúzással, sőt, olyan hétköznapi nehézségekkel is foglalkozik, mint a karnisszerelés, lyukfúrás vagy éppen konyhai munkalapok cseréje.

A Budapesten és közvetlen környezetében tevékenykedő szakember árajánlatot rögtön a telefonos megkeresés után tud adni neked, amennyiben azonban több problémád is akad, úgy a helyszínen mond tarifát. Ráadásul - a későbbi félreértések elkerülése végett - mindent fényképesen rögzít az úr. Ha akadályba ütközöl, a +36 30 269 2989-es számon érheted utol Farkas Ádámot, aki reggel hat és este kilenc óra között áll rendelkezésedre. Ha több információra van szükséged, a Szakember.ezermester.hu weboldalról többet megtudhatsz munkásságáról.

Hétköznapi esetek

Szabolcsi Béla ezermester a mindennapos problémák szakembere. A fürdőszobai kiegészítők felszerelésén kívül a mosdó és a csap cseréjéhez is ért, de a hibás járólapok és csempék újrarakása sem okoz számára problémát.

Ezenkívül a bútorok összeszerelésében, a polcok falra szerelésében, a konyhai kiegészítők bebarkácsolásában, ajtók, ablakok és zárak cseréjében sem lehet neki újat mutatni. Sőt, még a konnektorokat, villanykapcsolókat, illetve az elektromos bojlert is ki tudja cserélni.

Az urat a +36 30 221 6923-as számon érheted el. Az első 60 perc 5000 forintba kerül, majd minden megkezdett óra további 3000 forint, de az adott munkálat is befolyásolhatja a tarifa alakulását. Ha további kérdésed van, akkor a Javit-lak.hu weboldalon bővebben tájékozódhatsz.

Milyen szerelési munkálatokat szoktál magad végezni?

Ezt is szeretjük