3 férfi, akinek muszáj felírnod a telefonszámát: a város legjobb ezermesterei

Sürgős segítség kell? Hívd ki a legjobb, mindenhez értő szakembert!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

szakembert találni manapság olyan, mintha tűt keresnél a szénakazalban. Pláne akkor, ha kifejezetten ezermestert keresel, aki, ha nálad jár, nemcsak a csepegő csapot javítja meg, de a polcot is felfúrja a falra.

Ha szükséged van egy hozzáértő segítségére, pötyögd be a mobilodba az alábbi urak telefonszámát.

1000mester

Ha férfi kell a házhoz. Ezzel a szlogennel hirdeti magát a 1000mester nevet viselő weboldal szakembere, aki nemcsak fúr és farag, hanem az újonnan vásárolt bútort is összeszereli, a lakatosmunkával is megbirkózik, a bojlerrel könnyedén elbánik, fest, csempézik, sőt, még valamennyire az elektromos munkálatokhoz - például a konnektor cseréjéhez vagy az új csillár felszereléséhez - is ért.

Ami elromolhat, az el is romlik, mondta Murphy, márpedig a probléma garantáltan a hétvégén fog bekövetkezni. Szerencsére az úr házhoz megy, ha nagy a baj, akár szombaton és vasárnap is. A kiszállási díj 3400 forint, amihez hozzájön még az óradíj, ami 2900 forintot jelent minden megkezdett óráért. Ha azonnali segítségre van szükséged, tárcsázd a +36 20 951 9275-ös telefonszámot.

Víz, gáz, fűtés

Nincs is jobb garancia a jó munkára, mint a 26 éves tapasztalat, amivel Farkas Ádám dolgozik. A víz-, gáz- és fűtésszerelés különböző válfajai mellett duguláselhárítással, szalag-, laminált parketta- és PVC-lerakással, eső- és talajvíz-szivattyúzással, sőt, olyan hétköznapi nehézségekkel is foglalkozik, mint a karnisszerelés, lyukfúrás vagy éppen konyhai munkalapok cseréje.

A Budapesten és közvetlen környezetében tevékenykedő szakember árajánlatot rögtön a telefonos megkeresés után tud adni neked, amennyiben azonban több problémád is akad, úgy a helyszínen mond tarifát. Ráadásul - a későbbi félreértések elkerülése végett - mindent fényképesen rögzít az úr. Ha akadályba ütközöl, a +36 30 269 2989-es számon érheted utol Farkas Ádámot, aki reggel hat és este kilenc óra között áll rendelkezésedre. Ha több információra van szükséged, a Szakember.ezermester.hu weboldalról többet megtudhatsz munkásságáról.

Hétköznapi esetek

Szabolcsi Béla ezermester a mindennapos problémák szakembere. A fürdőszobai kiegészítők felszerelésén kívül a mosdó és a csap cseréjéhez is ért, de a hibás járólapok és csempék újrarakása sem okoz számára problémát.

Ezenkívül a bútorok összeszerelésében, a polcok falra szerelésében, a konyhai kiegészítők bebarkácsolásában, ajtók, ablakok és zárak cseréjében sem lehet neki újat mutatni. Sőt, még a konnektorokat, villanykapcsolókat, illetve az elektromos bojlert is ki tudja cserélni.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az urat a +36 30 221 6923-as számon érheted el. Az első 60 perc 5000 forintba kerül, majd minden megkezdett óra további 3000 forint, de az adott munkálat is befolyásolhatja a tarifa alakulását. Ha további kérdésed van, akkor a Javit-lak.hu weboldalon bővebben tájékozódhatsz.

Milyen szerelési munkálatokat szoktál magad végezni?

Ezt is szeretjük