4 tuti ajándékbolt

Ha még nem tudod, mit keresel

Semmi ötleted, hogy mivel lephetnéd meg szeretteidet, és már időd sincs, hogy kiderítsd, mire vágynak? Akkor látogass el a következő üzletekbe!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember olykor elveszettnek érzi magát az ajándékok terén, amikor semmi új ötlete nem támad, a karácsony pedig vészesen közeledik. Ilyenkor az is segíthet, ha rászánsz egy délutánt, hogy nyakadba vedd a várost, és felkutasd a legjobb kincslelőhelyeket - a széles választék láttán szinte biztos, hogy megjön az ihlet.

Az sem kizárt, hogy magadnak is találsz valami kis jutalmat, netalántán olyan kincsnek számító egyedi portékákra bukkansz, melyekkel szebbé teheted a lakásodat az ünnepek tiszteletére. Ráadásul az ilyen boltokba nemcsak betérni élvezet, hiszen az izgalom általában odabent is fokozódik a mesés holmik láttán, így igazán kellemes időtöltést ígérnek. Ha stresszmentesen, zsibongó tömeg nélkül szeretnéd megúszni a nagy ajándékvásárlást, boltajánlatunk a segítségedre lehet!

Régi korok szépségei: Ómama Antik és Ómama Bizsuja

A régi korok és stílusok kedvelőinek ez a két üzlet maga a megelevenedett álomvilág! Az Ómama Bizsuja olyan, mint egy hatalmas, padláson felejtett ékszeresládika, mely belőled is kihozhatja azt a kislányt, aki annak idején az anyukája és a nagymamája holmijai között kutakodott, hogy titokban feldíszítse magát a tükör előtt.

A különféle hajtűk, brossok és ékszerek attól egyediek és különlegesek, hogy nem csak múltjuk, de lelkük is van. Ha mesélni tudnának, megannyi történetet suttognának az emberek fülébe. Az is lehet, hogy az, amit te választasz kedves hölgyrokonodnak vagy ismerősödnek, egykor ugyanígy a karácsonyfa alatt tündökölt, szalagos kis dobozkában.

Az Ómama Antik üzletében a régi korok emlékeit felidéző lakberendezési és egyéb tárgyakat, gyönyörű antik ékszereket, öltözékkiegészítőket, ruhákat és bizsukat is találhatsz. Akkor is érdemes ide betérned, ha nem kimondottan a régiségek megszállottja vagy, de kedveled az eklektikus stílusokat.

10 tökéletes ajándékötlet karácsonyra

Nézegess képeket!

Elolvasom

A régi korokat idéző bizsuk - a mesés karkötők, gyűrűk és fülbevalók - között sok olyanra bukkanhatsz, mely jól megfér a modern divattal keveredve, hiszen a mai stílusirányzatok is jócskán a múltból táplálkoznak.

Ómama Bizsuja
Cím: Budapest, Szent István krt. 1., a kapu alatt.
Telefon: 061 312-6812.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 14 óra között.
Kínálat: omamaantik.uw.hu »

Ómama Antik
Cím: Budapest, Frankel Leó utca 7.
Telefon: 061 315-0807.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között.
Kínálat: omamaantik.uw.hu »

Ajándék a testnek és léleknek: Szépségek Kicsiny Boltja

A natúr kozmetikumok széles skáláját vonultatja fel az üzlet, és mindezt olyan ízléses bájjal, hogy az ember menten vásárolni szeretne valamit, csak, hogy hazavihessen egy darabkát a különleges aromákból, a kényeztető portékákból, de leginkább abból a varázslatos hangulatból, ami áthatja az egész boltot és a kínálatát.

A termékek hangulata elragadó, hiszen nemcsak egyszerű kozmetikumokról van szó. Az üzlet a világ különféle tájairól hozza el neked a minőségi alapanyagokból készült krémeket, balzsamokat, fürdőgolyókat és egyéb szépítő termékeket.

Akár a finom gyümölcsillatot akarod élvezni, akár a karamellás és marcipános fürdőkellékek gyengéd simogatásával szeretnél néhány varázslatos percet szerezni testnek és léleknek, színes választékukban biztos, hogy rátalálsz kedvencedre.

Ha nincs időd arra, hogy betérj az üzletükbe, akkor otthonod kényelméből is elintézheted az ajándékvásárlást webáruházuk segítségével.

Akkor is érdemes ellátogatnod a weboldalra, ha szeretnéd átböngészni a kínálatot, mielőtt elmennél hozzájuk személyesen, hogy megszimatolhasd a világ tájainak legfinomabb illatait.

Szépségek Kicsiny Boltja
Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 14.
Telefon: 061 460-9461.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 13 óra között.
Webáruház: www.kozmetikanatura.hu »

Minden egy helyen: Ajándékpoint

Talán nem is kell fejvesztve több helyre rohangálnod, hogy mindenkinek megtaláld a számára megfelelő ajándékot. Az Ajándékpoint egy olyan hely, ahol kortól és nemtől függetlenül akár az egész családod, sőt, a barátaid érdeklődési körét is kielégítő dolgokra bukkanhatsz, megspórolva ezzel rengeteg fejtörést, és ide-oda utazgatást.

Kínálatukban épp úgy helyet kaptak az iroda felszerelések, mint az ékszerek, bizsuk, parfümök, készségfejlesztő játékok, ruhák, autós kütyük, CD-k, DVD-k, valamint az esküvői kellékek.

Mindezekért még csak ki sem kell tenned a lábad a lakásból, ha nem akarod, hiszen a weboldaluk online áruházként is működik. Ugyanitt jegyvásárlást is elintézhetsz, és további ötleteket kaphatsz, ami a karácsonyi ajándékozást illeti. Bízd magad átfogó választékukra, és minden különösebb gyötrelem nélkül áteshetsz az ajándékbeszerzésen!

Point-Art Kft.
Cím: 1138 Budapest, Esztergomi út 54/b.
Telefon: 061 787-5390.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között.
Webáruház: www.ajandekpoint.hu »

Vicces és trendi ajándékok: Repülő Tehén Ajándékbolt

Ha a barátaidat szeretnéd meglepni valami aranyos vagy dizájnos mütyürrel, a Repülő Tehén üzleteiben ajánlatos bóklásznod, melyek kínálata fiatalos, színes és sokrétű. A vicces kis csecsebecséken kívül lakberendezési tárgyakra is szert tehetsz, még egyedi tapétákat és hangulatos asztali lámpákat is kifoghatsz.

A modern, eklektikus és pop art stílus kedvelőit leginkább a trendi pénztárcáikkal, táskáikkal, bizsuválasztékukkal és a sokszínű asztali, fali- és karóráikkal lepheted meg. Arra is lehetőséged van, hogy otthonodból házhoz rendeld a termékeiket, mert honlapjukon webáruházat is működtetnek.

Repülő Tehén Ajándékbolt
Cím: Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 5.
Telefon: 0620 464-0902.
Nyitva: hétfőtől péntekig 10 és 19 óra között, szombaton 10 és 16 óra között.
Webáruház és a további üzletek listája: www.repulotehen.hu »
Ezt is szeretjük