4 szívmelengető történet kicsikről, akik rendíthetetlenül hittek a Mikulásban: a gyermeki képzeleterő határtalan

Nagyon kedves, szívmelengető történetek születtek kisgyerekekről, akik minden gyanús körülmény ellenére hittek a Mikulásban.

Történetek gyerekekről, akik hisznek a Mikulásban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A kisgyerekeknek a Mikulás-várás tényleg valós és izgalmas élmény, gyakran december 5-e este nem is tudnak aludni az izgatottságtól.

Nagyon aranyos történetek születtek meg ezekről a végtelen fantáziájú, tüneményes gyerekekről, akik rendíthetetlenül hittek a Mikulásban.

Az igazi Mikulás

- Ahogy a fiammal mentünk a bevásárlóközpontba, útközben elsétáltunk egy Mikulásnak öltözött férfi mellett. Mondtam is a gyerekemnek, hogy „látod? Ott a Mikulás!”. Mire ő csak annyi felelt, hogy „ő csak egy bácsi Mikulás-jelmezben”.

GettyImages-1091323612

- Azonnal azt hittem, hogy a kisfiam már többet nem hisz a Télapóban, úgyhogy nem is feszegettem tovább a témát. Amikor beértünk a plázába, ott is épp egy „Mikulás” köszöntötte az érkezőket. Egyszer csak a fiam elkezdett rohanni felé, majd hirtelen hátrafordulva ezt kiáltotta nekem „na, Ő az igazi Mikulás!".

Hová tűnt a Mikulás?

- Egyik barátom megkért, hogy öltözzek be Mikulásnak, hogy meglephesse a fiát. Át is mentem hozzájuk, felvettem a jelmezemet a fürdőszobában, majd „megérkeztem” a kisgyerek nagy örömére. Nagyjából fél óra elteltével visszamentem a fürdőbe, és ismét átöltöztem. Egyszer csak berohant a kicsi, és nagyon meglepődött, amikor engem talált a helyiségben, de feltalálta magát. Körbenézett, hova mehetett a Mikulás, majd egyszer csak felnyitotta a WC-deszkát, és beleordította a lefolyóba, hogy „viszlát, Mikulás!”.

Csöndes várakozás

- Mikulás-váráskor a férjem kiment, hogy becsempéssze az édességeket a gyerekeink cipőjébe, amiket a bejárati ajtó elé tettek le. Épp csak visszabújtam az ágyba, amikor hallottam, hogy kiment a lakásból. A hároméves gyerekünk szintén észlelte a zajt, és pillanatokon belül az ágyunkban termett, és nagyon izgatott volt, hogy a Télapó a házunkban járt. Vártunk egy picit csöndben, amikor egyszer csak megszólalt: „kár, hogy apa nem tudott itt lenni”.

A szeretet ereje

- Felbéreltek pár évvel ezelőtt, hogy Mikulásnak öltözve menjek a templomba. Sajnos aznap hatalmas autósforgalmon kellett átverekednem magam, az esemény nagy részéről le is késtem.

GettyImages-1033208584

- Mire megérkeztem, a parókián dolgozók már csak idegesen mosolyogtak. Egyszer csak a feszültséggel teli csöndben egy 4 éves kislány felkiáltott, hogy „Mikulás!”. A templom másik feléből futott hozzám, és belevetette magát a karjaim közé „ó, Mikulás, szeretlek!”. Ez már a papokat is újra jókedvre derítette.

Fotókon minden idők legdurvább horrormikulásai

Van, hogy nem is olyan jó móka a Mikulással találkozni.

Fotókon minden idők legdurvább horrormikulásai: nem lettünk volna a gyerekek helyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük