8 fergeteges társasjáték a fa alá: az egész család imádni fogja
A jól megválasztott társasjátékkal élményt is ajándékozol.

GettyImages-471459499
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években egyre többen ismerik fel, hogy milyen remek szórakozást jelent a társasozás. Barátok, családok kedvenc hobbijává lépett elő a közös játék.

A boltok polcain óriási a kínálat, ha nem vagytok elájulva a Monopolytól vagy unjátok az Activityt, akkor is érdemes körülnéznetek, mert a modern játékok általában jóval rafináltabbak és szórakoztatóbbak, mint az elődeik. A társasjátékkal ráadásul a megajándékozott nem csak egy tárgyat kap, hanem - ha sikerül eltalálni az ízlését - jó pár órányi mókát és kikapcsolódást. 

Szuper játékok a fa alá

Itthon már számos üzlet és webshop foglalkozik társasjátékokkal, ráadásul az eladók készségesen segítenek a választásban is. A konkrét vétel előtt gondoljátok át, hogy hány fő fogja használni az adott terméket, mennyire jártasak az új játékok világában, mennyi idejük van a társasozásra, és mi az érdeklődési körük. Akik ki nem állhatják a versengést, esetleg utálnak veszíteni, azok küzdhetnek közösen is a sikerért az együttműködésre építő kooperatív vagy csapatjátékokban. A következőkben olyan remek játékokat mutatunk, amiket a kezdők, a társasjátékok világával éppen ismerkedők is élvezhetnek, nem túl hosszúak, és a gyerekeket is le lehet ültetni melléjük. Vigyázat! Talán ártatlan szórakozásnak indul, de könnyen szenvedéllyé válhat!

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük