Melyik napon születtél? Ismerd meg személyes védőangyalod!
Születésed napja szerint az őrangyalodon kívül egy arkangyalt is rendeltek melléd.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezoterikus felfogás szerint világrajöveteledkor nem csak egy - a tudati szintednek megfelelő - segítőt, azaz védőangyalt kaptál magad mellé, hanem földi tartózkodásod során valamelyik arkangyal is óvja a lépéseidet.

Azt, hogy pontosan melyikük igyekszik elhárítani az akadályokat utadból, illetve megóvni veszély esetén, születésed napja határozza meg.

Ismerd meg a rád vigyázó arkangyalt, és, ha legközelebb nehéz helyzetbe kerülsz, folyamodj hozzá.

Ne várd azonban, hogy a szellemi világ e küldötte hívásra teljes valójában megjelenik - ám az biztos, hogy olyan módon és formában nyilvánul meg, amelyet képes vagy érzékelni.

Üzenhet időről időre felbukkanó gondolatok révén mindaddig, amíg meg nem érted az események mozgatórugóját, és meg nem találod a megoldást, de az is lehet, hogy álmaid révén mutatja meg a helyes irányt. A lényeg, hogy tudd: soha nem vagy egyedül.

Ha nem tudod, melyik napon születtél

Ha nem tudod, melyik napon láttad meg a napvilágot, öröknaptárunk kiszámolja neked.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél, Gábriel arkangyal vigyáz rád

A szabadság angyala. Segít elfogadni mindazon körülményeket, amelyeken nem áll módodban változtatni, illetve támogatásával megszabadulhatsz a lehúzó érzésektől és gondolatoktól, valamint az önkorlátozó hiedelmektől, melyek megakadályozzák, hogy szeress, és szeretve légy.

Olyan minőségek rendelhetőek hozzá, mint a nyitottság és a tolerancia - igyekezz ezeket minél inkább életed részévé tenni. Ha nem találod a helyes utat, esetleg döntés előtt állsz, kérd a tanácsát!

Ha kedden születtél, Kamaél arkangyal vigyáz rád

Az utak angyala. Megmutatja, illetve feloldja azokat a múltbeli tapasztalataid során kialakult negatív viselkedésmintáidat, amelyek rányomhatják bélyegüket a környezeteddel való kapcsolatodra. Mindezeket oldva - amihez természetesen a te elhatározásodra és együttműködésedre is szükség van - megnyitja a szívedet, ezáltal szeretetet, harmóniát és békét hoz az életedbe.

Már most ünnepi hangulatba kerülhetsz az alábbi karácsonyi szimbólumok révén - így pedig könnyebben megnyílsz a szellemi világnak is, és talán közelebbről is megismerkedhetsz az arkangyaloddal.

Ha szerdán születtél, Rafael arkangyal vigyáz rád

A gyógyítás angyala - aki azonban nem feltétlenül fizikai, hanem elsősorban szellemi-lelki szinten van rád befolyással. Természetesen fordulhatsz hozzá akkor is, ha valamilyen testi betegséged van, bár az általa küldött isteni energiák az orvosi kezelést természetesen nem válhatják ki.

Sokkal inkább abban segít, hogy boldogulni tudj az életben, legyen szó tanulásról, karrierről, de leginkább az emberi kapcsolataidról - hiszen mindannyian ezekben és ezek által élünk. Rafael bátorságot ad és bizalmat - önmagadban és a világban egyaránt, valamint energiákat a gyógyulásod érdekében.

Ha csütörtökön születtél, Metatron arkangyal vigyáz rád

A tisztánlátás angyala, akit a menny főtanácsosaként is számon tart az ezotéria. Segít megvilágítani azokat a helyzeteket, melyekből te magad esetleg nem látod a kiutat.

Amellett, hogy megmutatja a megoldást, feltárja azokat az okokat is - legyen szó önkorlátozó hiedelmekről vagy berögzült viselkedésmintákról -, melyek az adott probléma kialakulásához vezettek - így a jövőben ki tudod küszöbölni őket, és nem kerülsz még egyszer ugyanabba a szituációba.

Ha pénteken születtél, Uriel arkangyal vigyáz rád

A beteljesülő vágyak angyala. Bármit szeretnél, hagyatkozz bátran Urielre - nemcsak valóra váltja kívánságaidat, de arról is gondoskodik, hogy a folyamat végkimenetele valamennyi érintett számára a lehető legkedvezőbb legyen.

Mindemellett megmutatja azokat a látszólag jelentéktelen dolgokat, amelyek valójában nagyon is fontosak - hiszen a felettük érzett öröm nemcsak a lelket nemesíti, hanem erőt ad a mindennapokhoz is, ezáltal pedig az élet valamennyi területén sikeresebbé tesz. Különösen, ha ezt az örömöt másokkal is megosztod.

Ha szombaton születtél, Haniel arkangyal vigyáz rád

Az Isteni szeretet angyala. Segít megszabadulni a félelmektől, melyekben minden más olyan negatív érzés is gyökerezik, mely lehúz, és megnehezíti a boldogulást az élet valamennyi területén.

Feltárja előtted az új lehetőségeket, melyek mellett esetleg elmennél, és abban is tanácsot ad, hogy miként élhetnél velük. Mindeközben mértékletességre tanít, illetve arra, hogy képes legyél örülni mindannak, amivel az égiek megajándékoztak.

Ha vasárnap születtél, Michael arkangyal vigyáz rád

A türelem és az erő angyala. Azért jött a Földre, hogy a felső erők - Isten vagy az univerzum - kezét nyújtsa az emberiségnek - legfőképpen azoknak, akik az általa uralt napon születtek. Megmutatja a helyes utat - természetesen nem szavakkal, hanem valamilyen indirekt módon, például álmok vagy jelek formájában -, erőt ad az elvégzendő feladatokhoz, melyek révén magasabb tudati szintre léphetsz, mindeközben pedig távol tartja tőled a lehúzó energiákat.

Ezt is szeretjük