Tudod, ki voltál előző életedben? Ismerd meg személyes karmahoroszkópod!

Most megtudhatod, ki voltál, és ez hogy hat jelenlegi életedre.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A reinkarnáció hívei a tóba hajított kő analógiájával teszik érthetőbbé a karma működését. Amikor a kő beleesik a vízbe, a felszínen gyűrűk alakulnak ki körülötte, melyek aztán elérik a partot.

Itt megfordulnak, és mind inkább a kő - vagyis a jelenség kiváltó oka - felé közelednek, mígnem ez utóbbi a fodrozódás hatása alá kerül. Ugyanez igaz megnyilvánulásaidra - cselekedeteidre, szavaidra, sőt, még gondolataidra is.

Eltávolodnak tőled, majd, ha a körülmények lehetővé teszik, visszatérnek hozzád - lehet, hogy nem ebben az életedben, hanem valamelyik következőben.

Mostani életedet az előző befolyásolja

Ugyanez természetesen fordítva is igaz, azaz jelen életedet - legalábbis részben - valamely előző életbeli megnyilvánulásaid befolyásolják. Az, hogy ki voltál korábbi megtestesülésedben, leginkább regressziós hipnózissal deríthető ki.

Igaz, egyes vélemények szerint nem az a fontos, hogy az ilyenkor felbukkanó emlékeknek van-e valóságalapjuk, hanem, hogy mit üzen velük a tudatalatti, illetve ennek az üzenetnek a dekódolásával hogy valósítható meg a külső-belső harmónia és egészség.

Mindazonáltal pontos születési helyed és dátumod ismeretében karmahoroszkópunkból is megismerkedhetsz valamikori éneddel - aki természetesen nem azonos a jelenlegivel. Nincs más dolgod, mint beírni a fenti paramétereket.

 

Ha bepillantást nyersz a múltadba, bizonyára sok minden érthetővé válik a jelent illetően is. Ám nem kell beletörődnöd abba, hogy egy esetleges régi ballépés miatt a mostani inkarnációd kevésbé mondható szerencsésnek. Módodban áll ugyanis megtisztítani a karmádat, ráadásul nemcsak a jelenre, hanem a jövőre vonatkozóan is.

Másoknak is legyél hasznára!

Meglévő karmádat akkor tisztíthatod meg, illetve a következő testet öltésedre akkor generálhatsz jó karmát, ha helyesen nyilvánulsz meg - azaz helyesen cselekszel, beszélsz, gondolkodsz. Mindezt azonban ne csak azért tedd, hogy egyfajta befektetésként aztán kamatozzon - így ugyanis nem feltétlenül érsz célt, illetve az eredmény elmaradhat a várttól.

Az a szándék vezéreljen, hogy megnyilvánulásaid révén a lehetőségekhez mérten szebbé, jobbá és gazdagabbá tedd szűkebb és tágabb környezeted életét. Minél tisztább a szíved, annál tisztább lesz a karmád.

Számos módja van annak, hogy örömöt csempéssz mások mindennapjaiba - például válassz az alábbi mennyei sütik közül, és készítsd el nekik!

A legfinomabb karácsonyi sütemények

Nézegess képeket!

Elolvasom

Segítőid a múltból

Előző életed ismeretében felmerülhet benned a gyanú, hogy a körülötted lévők közül valakivel vagy valakikkel régebbi keletű a kapcsolatod - legyen szó a kedvesedről, a családtagjaidról, a barátaidról vagy akár az ellenségeidről. Elképzelhető, hogy a korábbi kiegyensúlyozott vagy szeretetteli köteléket kell tovább mélyítenetek és erősítenetek, de az is lehet, hogy valamelyikőtöknek valamiféle karmikus adóssága van a másik felé, aminek a törlesztéséhez most adottak a feltételek.

Az sem kizárt, hogy közösen kell elvégeznetek egy feladatot, illetve lezárni egy életeken keresztül húzódó ügyet. Hogy melyikről van szó, kiderítheted, például meditáció révén, de könnyen megeshet az is, hogy a józan paraszti ész lesz leginkább segítségedre.

Azért jöttünk ide, hogy fejlődjünk

A lényeg, hogy ne feledd: azért érkeztünk erre a világra, hogy fejlődjünk - és minden körülmények között ennek szem előtt tartásával nyilvánulj meg. Ahogy az esetleges kevésbé felemelő, netán szenvedéssel járó helyzeteket se a karma mestereinek büntetéseként, hanem a továbblépés lehetőségeként éld meg, és tudatosítsd magadban, hogy mit tanulhatsz belőlük.

Mindezek által nemcsak a jövőbeli leszületésedben, hanem a jelenlegi inkarnációdban is boldogabb és sikeresebb lehetsz. Ahogy az ismert író, Hamvas Béla fogalmazott: "Az életünket százezer évre kellene berendezni."

Ezt is szeretjük