Melyik napon születtél? Így szeretsz mások szerint
Szeretettükör
Vajon az, amit magadról gondolsz, azonos azzal, ahogy mások látnak? Kiderül, mennyire tudsz szeretni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezoterikus nézetek szerint nemcsak a horoszkóp, de a születés napja is befolyásolja, kinek milyen személyiségvonásai vannak, hiszen akárcsak a hónapok, a hetek napjai is ciklikus körforgásban következnek újra és újra egymás után.

Éppen ezért, ha szeretnéd magad jobban megismerni, érdekel, milyennek láthatnak mások, nemcsak nyugati horoszkópodat vagy keleti horoszkópodat hívhatod segítségül, hanem a születésed napja is sokat elárulhat rólad.

Számold ki, melyik napon születtél!

Attól függően, ki melyik napon született, máshogy látják az emberek, de minden naphoz rendelhető egy-egy erős személyiségvonás, tulajdonság. Ha kíváncsi vagy, mások hogyan látják, mennyire tudsz szeretni, a lenti kalkulátorban számold ki, hogy melyik napon születtél, és olvasd el a hét napjához tartozó elemzést. 

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő: ha kell, kifordítod a világot a sarkából

Közvetlenséged, briliáns kommunikációd, lazaságod miatt a kívülállók első pillanatban nem is sejtik, mennyire érzékeny, kifinomult lelked van. Mégis rengeteg ember keresi a társaságod, szeretnek a közeledben lenni, szórakoztatónak, okosnak, az átlagnál figyelmesebbnek tartanak, azonban igazán közeli, szoros emberi köteléket csak nagyon kevesekkel alakítasz ki.

Valójában csak a szűk családi köröd és néhány barátod élete az, ami a szíved mélyén érdekel, és bármikor nyitva áll a házad ajtaja számukra. Az ő esetükben nem okoz problémát semmilyen áldozat részedről, ha kell, kifordítod értük a sarkából a világot, természetesnek veszed, hogy akár erőn felül is segítsd őket, amit ők pontosan tudnak, és igazán nagyra becsülnek benned.

Kedd: bölcs vagy és figyelmes

Már egészen fiatalon számtalan, sokféle embert gyűjtesz magad köré, köztük nálad idősebbeket is, azonban ez nem véletlen, hiszen rendkívül bölcsnek és jóindulatúnak tartanak, sokan úgy gondolnak rád, mint fogadott nővérükre.

A környezetedben élők - akár új ismerősök, kollégák, akár régi barátok - folyamatosan keresik a kapcsolatot veled, hiszen éleslátásod mellett csakugyan figyelmesnek tartanak, éppen ezért a beszélgetések is általában nem rólad, hanem a másik fél életének fontos kérdéseiről szólnak. Igazságos, eszes, gondos emberként gondolnak rád, aki ugyan az érzékenysége miatt néha a saját életében nem tud rendet teremteni, de ha másokról van szó, mindig fején találja a szöget, és tanácsaival könnyedén megold minden problémát. Mérhetetlenül megbíznak benned, tudják rólad, ha egyszer valamilyen segítséget felajánlasz, azt biztosan megcsinálod.

Szerda: önzetlenül szeretsz

Magabiztosnak, vidámnak, kiegyensúlyozottnak látszol, sokan úgy hiszik, a tenyerén hordoz a Jóisten, hiszen kívülállóként úgy tűnik, az élet nehézségei téged elkerülnek. Csak a nagyon szűk családi köröd tudja rólad, hogy nehezedre esik másokat terhelni, a problémáidról igen ritkán mesélsz - igyekszel azokat magad megoldani -, hogy a külvilág mindig erősnek és magabiztosnak lásson. Éppen ezért kérnek tőled túl sokan segítséget, melynek súlya és mennyisége alatt néha megroppansz, lelkiismeret-furdalásod miatt - miszerint a te dolgod, hogy erőd felett is odafigyelj másokra - azonban inkább magad szorítod hátra mások helyett. Rengeteg ember vonzódik hozzád, figyelmesnek, önzetlennek tartanak, olyan mély titkokat és gyötrődéseket is megosztanak veled, melyeket más emberek elől gondosan eltakarnak. Úgy gondolják, a te barátságod különleges ajándék, ezért sokan olyan dolgokat is elnéznek neked, amiket más barátoknak, rokonoknak a szemére hánynak.

Jó tanács, hogy néha próbálj időt szakítani magadra, végezz olyan munkát, ami teljes koncentrációt igényel, hogy lekösd a gondolataidat. Jót tehet a keresztszemes hímzés, takarítás, de a gyertyaöntés is. Nézd meg videónkat, ha kipróbálnád a gyertyaöntést!

Csütörtök: mindenki elfér a szívedben

Kedves, az életet mindenáron szerető, nyitott felfogású, liberális és barátságos embernek látnak a kívülállók. A legnagyobb teherbírás, belső erő és elszánt kitartás a csütörtökön született emberekre jellemző. Ezt, ha nem is tudják, de mindenképpen érzik a környezetedben élők, talán ennek és optimista kisugárzásodnak köszönhető, hogy tőled természetesnek veszik a segítséget, azt, hogy mindent elintézel és megoldasz mások helyett.

A szereteted végtelennek látják, ami valamennyire igaz is, azonban a rád háruló feladatok megoldásának terhét olykor már nem bírod, és az ilyenkor előforduló dühkitöréseidet nem igazán értik. Rengetegen már az első pillanatban vonzónak találnak, keresik a barátságodat, megnyugtató közelségedet, tudat alatt is úgy érzik, őszintén, érdek nélkül, önmagukért szereted az embereket.

Péntek: mint a süni - szúrós, de hatalmas a szereteted

A szeretet és ragaszkodás tekintetében a legellentmondásosabbak a pénteken született emberek. A kívülállók hol Shrekből az ártatlan, gyámolítandó macskanézéssel, hol pedig Alien legkegyetlenebb pillanatával találkoznak, ha rólad van szó. Éppen ezért nem véletlen, hogy ugyan hatalmas ismerősi körrel dicsekedhetsz, azonban igazán kevés mély, egész életre szóló barátságot, párkapcsolatot kötsz.

A felszínes ismerősök olykor egoistának, önzőnek tartanak, ez azonban csak a látszat, hiszen szíved mélyén számtalan dologtól félsz, érzékenyen érintenek a másokkal szemben elkövetett igazságtalanságok, a becsület pedig számodra a legfontosabb az életben. Érzékenységed miatt gyakran megszúrsz másokat, ez azonban egyáltalán nem tudatos, így próbálod leplezni gyengeségedet, amit sokszor félreértenek. Ha azonban a páncélodon átengedsz valakit, az biztos lehet benne, hogy bármit is hoz a sors, te egész életen át kitartasz mellette, bármikor, bármilyen körülmények között számíthat rád.

Szombat: a szeretetedet végtelennek tartják

Hihetetlenül őszinte, a saját félelmeit, kudarcait is felvállaló embernek látnak a kívülállók, ennek is köszönhető, hogy szinte azonnal megnyílnak neked, nem kételkednek az elfogadásodban, megértésedben. Nem véletlen, hogy az ezen a napon születettekhez vonzódnak a legtöbben. Tudat alatt egy erősen idealizált, jóságos, szeretettel teli édesanyaként gondolnak rád.

Nagyon sok barátod van, a barátságod sem tolakodó, mindig érzed, mikor kinek van rád szüksége, vagy éppen mikor jobb, ha teret hagysz a másiknak. A te szeretetedet végtelennek tartják, téged pedig olyasvalakinek, akihez, ha kell, bármikor fordulhatnak, vagy akár éveket is ki lehet hagyni, úgyis minden veled folytatódik tovább. Megbíznak benned, gondoskodónak, megértőnek, kifejezetten okosnak tartanak, annak ellenére, hogy látják, a saját életedben önmagad problémáit nehezen oldod meg.

Vasárnap: úgy szeretsz, mint egy testvér

Igazán barátságos, kozmopolita, társaságkedvelő emberként tekintenek rád mások. Alapvetően derűs életszemléleted és megrendíthetetlen igazságérzeted miatt rengeteg hasonló gondolkodású ismerőssel ápolsz kapcsolatot, de igazán mély barátságot igen keveset kötsz életed folyamán. Ha valakit teljes egészében a szívedbe fogadsz, azzal egy életre szól a barátságod, tűzön-vízen át kitartasz mellette, lényegében nem is barátként, inkább testvéredként tekintesz rá.

A szűk családod és néhány barátod tartozik abba a körbe, akikért bármit megtennél a világon, képes lennél értük bármire, éppen ezért sokan keresik a társaságod, hogy barátodul szegődjenek. Érzékeny vagy a körülötted élők életének változásaira, észreveszed mások legapróbb gondját is, így nem véletlen, hogy kifejezetten figyelmes és érzékeny embernek tartanak.

Ezt is szeretjük