Melyik napon születtél?
Ez az angyal hozza el a szerelmet!
Semmire nem vágysz úgy, mint szeretni és szeretve lenni, de nem találsz társat? Fordulj angyalodhoz!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kérd és megadatik, tartja a mondás, ami angyalod esetében különösen igaz. Ha hívod, itt terem, még akkor is, ha esetleg nem vagy képes érzékelni a jelenlétét, és biztos lehetsz abban, hogy segít.

Fontos, hogy ne ragaszkodj előre megírt forgatókönyvhöz, inkább a végeredményre összpontosíts. Engedd meg, hogy kérésed akkor és ott, illetve olyan formában teljesüljön, ahogy mindenki számára a lehető legjobb.

Lehetséges, hogy valamilyen feladatot még el kell végezned ahhoz, hogy változás történjen az életedben. Ha új társra vágysz, akkor a régit nem csak fizikai, hanem lelki szinten is el kell engedned. Figyelj oda a jelekre, melyek elárulják, hogy a teremtés folyamata elkezdődött - azaz vedd észre, ha megjelenik életedben az az ember, aki által kiteljesedhetsz.

Ha hétfőn születtél

A kapcsolatokért felelős Camael nagy segítségedre lehet szerelmi karmád ledolgozásában. Megmutatja azokat a korábbi életedben vagy életeidben gyökerező negatív viselkedésmintákat és önkorlátozó hiedelmeket, melyek akadályt gördítenek boldogságod elé. Egyszersmind feloldásukban is segít, rávilágítva arra, hogy mit tanulhatsz a múltban elkövetett hibáidból.

Ahogy fokozatosan tisztul a karmád, egyre kedvesebb és nyíltabb emberek vesznek majd körül - és egyre nagyobb érdeklődést mutatnak irántad.

Ha kedden születtél

A szabadság őrzőjeként is ismert Gabriel nyújthatja a legtöbb segítséget. Felnyitja szemed azokra a lehetőségeidre, melyek karnyújtásnyira vannak tőled, ám eddig elsiklottál fölöttük, és megmutatja, hogy milyen irányba indulj el.

Mindeközben segít megszabadulni az olyan, negatív tapasztalatokból származó érzésektől és gondolatoktól, melyek akadályoznak a párkapcsolatok alappillérét jelentő elfogadás és önátadás megélésében. Áldásos tevékenysége folytán egyre kiegyensúlyozottabbá válsz - ily módon pedig hamarosan a szerelmet is bevonzod életedbe.

Ha szerdán születtél

Fordulj Hanielhez, a mindent átfogó szeretet őrzőjéhez. Segít megszabadulni azoktól a visszahúzó erőktől - úgymint kishitűség, önbizalomhiány, belső bizonytalanság -, melyek önmagad, illetve mások elfogadásában egyaránt gátolnak.

Megnyitja szíved, melegséggel, szelídséggel, gyengédséggel tölti el lelked. Segít abban is, hogy kifejezésre juttasd érzelmeidet, érzéseidet, gondolataidat - végső soron legmélyebb igazságodat. Eredményesebbé teszi a kommunikációt, miközben egymás kölcsönös megértését is támogatja.

Ha csütörtökön születtél

Számodra a mennyek főtanácsosaként is ismert Metatron hozhatja el a szerelmet. Megtisztítja gondolataidat, és képessé tesz az igazságok befogadására.

Ezek révén pedig a lehető legtöbbet hozhatod ki önmagadból, illetve jelenlegi élethelyzetedből. Megvilágítja, mi az oka annak, hogy párkapcsolataid során bizonyos fájdalmas szituációk rendre megismétlődnek, és kellő erővel és kitartással vértez fel a probléma megoldásához. Ennek érdekében képzelőerődnek és megnyilatkozási képességeidnek is új energiát ad.

Ha pénteken születtél

Társad megtalálásában a szeretetért, a boldogságért és az egészségért felelős Rafael lehet segítségedre, akit isteni orvosként is emlegetnek. Begyógyítja lelki sebeidet, harmonikus állapotba hozza tested, lelked és szellemed, miközben intuíciódat is fejleszti. Rafael elsősorban belső érzékelésed révén üzen - ha kapcsolatba lépsz vele, figyelj benyomásaidra, érzéseidre, valamint a kérés vagy kérdés megfogalmazása utáni első gondolatodra.

Ha szombaton születtél

Kérd az isteni fényként és tűzként is emlegetett Uriel segítségét. Megmutatja, hogy az életben ki vagy mi az, aki vagy ami valóban fontos. Előrejelzést ad jövőbeli életeseményeiddel kapcsolatosan, és figyelmeztet, ha rossz irányba indulsz. Megszabadít attól a fajta belső bizonytalanságtól, ami megakadályoz abban, hogy társra találj, és harmonikussá teszi mind az önmagadhoz, mind pedig a környezetedhez fűződő viszonyodat. Segít felülkerekedni aggodalmaidon, félelmeiden, békével és nyugalommal tölti el szívedet.

Ha vasárnap születtél

Hívd Zadkielt, a megbocsátás angyalát, aki a könyörület energiáit hozza el életedbe. Segít feldolgozni a múltbeli fájdalmakat, illetve megtanít adni és kapni. Leveszi szívedről az önmagad, esetleg társaid iránt érzett neheztelés súlyát.

Kiszabadít abból az ördögi körből, mely mostanáig rendre visszatérítette figyelmedet lelki sérüléseidre, akadályozva a társkeresésben. A megbántottság és a frusztráció helyébe együttérzést, megértést és toleranciát varázsol.

Ezt is szeretjük