Melyik napon születtél? Védőangyalok napjai

Számold ki, milyen napon születtél, és olvasd el az elemzést, miben és hogyan segítheti életedet személyes védőangyalod!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb vallás rendszerében szerepelnek olyan transzcendens lények, akik legtöbbször ember és Isten között közvetítenek. Az angyalok valódi jelenléte azonban kevés emberben tudatosul.

Csak akkor gondolsz létezésükre, ha valami megmagyarázhatatlan dolog folytán elkerül egy baleset, és azt érzed, valaki vigyázott rád. Az angyalok karácsonykor nemcsak a díszeken és képeslapokon jelennek meg, hanem, ha te is szeretnéd, a különleges alkalomnak köszönhetően közel kerülhetsz hozzájuk. Születésnapod megmutatja, mit kell tenned, hogy angyalod segítsen neked!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél, Gábriel angyal vigyáz rád

Karácsonykor úgy kerülhetsz közelebb angyalodhoz, ha nem stresszelsz és idegeskedsz a készülődés közben, hanem próbálod élvezni a szép pillanatokat. Legyél kicsit elnézőbb és türelmesebb azokkal az emberekkel, akiket kevésbé kedvelsz.

Ha van lehetőséged, segíts másokon - karácsonykor sok lehetőség nyílik rá, hogy adakozz egy szervezet részére. Ha így teszel, a te kívánságaid is meghallgatásra találnak.

Ha kedden születtél, Kamaél angyal vigyáz rád

Ebben az időszakban próbálj kicsit elmélyedni, és a jövőbe tekinteni: mire vágysz, mi az, amihez erőre van szükséged? Angyalod segíteni fog neked ebben, ha karácsonykor békességet teremtesz magad körül. Próbáld elfeledni a régi sérelmeket, fordulj szeretettel mindenki felé, viszonzást nem várva, önzetlenül.

Fordulj angyalodhoz akkor is, ha szomorúan telnek az ünnepek, mert el kellett engedned valakit vagy valamit, és ezt még nem tudtad feldolgozni.

Ha szerdán születtél, Rafael angyal vigyáz rád

Angyalod az Úr gyógyító erejét testesíti meg, ezért, ha teheted, te is segíts valakinek. Látogasd meg beteg rokonodat, vagy jelentkezhetsz önkéntesnek is. A karácsonyt fordítsd szeretteid segítésére, teremts magadban nyugalmat és harmóniát. Ha lehetőséged van rá, utazz el a két ünnep között. Meditálj, kérd angyalod segítségét hivatásoddal, terveiddel kapcsolatban.

10 meseszép karácsonyi dekortipp, pillanatok alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha csütörtökön születtél, Metatron angyal vigyáz rád

Ez az ünnep fontos szerepet tölt be az életedben, többek között azért, mert kiélheted kreativitásodat. Díszíts, alkoss, süss-főzz, engedd szabadjára képzeleted, és angyalod segíteni fog neked a nehéz időkben. Fordítsd ezt az időszakot spiritualitásod elmélyítésére, olvass a témában könyveket, meditálj, fordíts minél több időt magadra és az elmélyülésre. Ha ezeket a képességeidet fejleszted, ösztönösen tudni fogod, merre indulj tovább.

Ha pénteken születtél, Uriel angyal vigyáz rád

A te erősséged a kommunikáció, próbáld ezt karácsonykor is kihasználni. Hívd fel régi barátaidat, rokonaidat, örvendeztesd meg családodat egy vicces verssel vagy énekkel - gyermekeddel készíthetsz színdarabot is. Próbáld felvidítani azokat is, akiknek arcán ritkán látsz mosolyt, családodban tedd félre a problémákat, nevessetek minél többet együtt. Ha önzetlenül adsz, angyalod megjelenik, és útmutatást nyújt, ha döntéshelyzetbe kerülsz.

Ha szombaton születtél, Haniel angyal vigyáz rád

Már régóta várod a karácsonyt, hiszen szeretsz másokról gondoskodni: az ajándékokat gondosan válogatod össze, és szívesen készíted te a karácsonyi vacsorát.

Ezek a dolgok erősítik személyiséged nőies oldalát, gyengédség és odaadás jellemzi ezt az időszakodat. Angyaloddal is közelebbi kapcsolatba kerülhetsz, ha hallgatsz megérzéseidre, és a természetfeletti dolgok felé fordulsz.

Ha vasárnap születtél, Mihály angyal vigyáz rád

A hétköznapok során erőt sugárzó, határozott, de zárkózott ember vagy, az ünnepek során viszont akkor jelenik meg számodra angyalod, ha nyitottabbá válsz, és mersz beszélni érzelmeidről, félelmeidről is. A karácsony a szeretet ünnepe: fejezd ki kötődésedet azok számára, akik fontosak neked. Ha így teszel, angyalod megerősít téged, és segít a kísértés legyőzésében, valamint a mindennapok problémái során.

Ezt is szeretjük