A legszebb karácsonyfadíszek
Karácsonykor a fenyőfa elengedhetetlen tartozékai a csillogó díszek, melyek az egész lakásban ünnepi hangulatot teremtenek.

Dia

	Arany üveg	A hatalmas üvegdíszeken pompásan csillog az arany minta. Ha elég kreatív vagy, te magad is könnyedén elkészítheted: használj hozzá akrilfestéket.

Arany üveg

A hatalmas üvegdíszeken pompásan csillog az arany minta. Ha elég kreatív vagy, te magad is könnyedén elkészítheted: használj hozzá akrilfestéket.

Dia

 	Csillogó piros  	A piros a karácsony egyik kötelező színe - nem hiányozhat a fáról sem. Aggas rá piros gömböt, mely egyszerű, mégis látványos dísz, és bármilyen fenyőn jól mutat.  	Kapcsolódó cikk: 	Csodás dekorációs ötletek a Youtube-on »

Csillogó piros

A piros a karácsony egyik kötelező színe - nem hiányozhat a fáról sem. Aggas rá piros gömböt, mely egyszerű, mégis látványos dísz, és bármilyen fenyőn jól mutat.

Kapcsolódó cikk:
Csodás dekorációs ötletek a Youtube-on »

Dia

	Csengettyű	A parányi facsengő hivalkodás nélkül csempészi az ünnep hangulatát karácsonyfádra. Díszítsd selyemszalaggal, hogy még szebb legyen.

Csengettyű

A parányi facsengő hivalkodás nélkül csempészi az ünnep hangulatát karácsonyfádra. Díszítsd selyemszalaggal, hogy még szebb legyen.

Dia

	Aranyló szív	Bár a szív nem tipikus karácsonyi jelkép, egy egyszerű, csillogó darab remekül mutat a fán, de akár ajándékkísérőként is megállja a helyét.	 

Aranyló szív

Bár a szív nem tipikus karácsonyi jelkép, egy egyszerű, csillogó darab remekül mutat a fán, de akár ajándékkísérőként is megállja a helyét.
 

Dia

	Angyalka	Egyes hagyományok szerint az angyalka hozza az ajándékokat, sőt, magát a karácsonyfát is. Ha nálatok nem is ez a szokás, az angyalt akkor is vétek lehagyni  a fáról.

Angyalka

Egyes hagyományok szerint az angyalka hozza az ajándékokat, sőt, magát a karácsonyfát is. Ha nálatok nem is ez a szokás, az angyalt akkor is vétek lehagyni  a fáról.

Dia

	Színkavalkád	A csillogó színes gömbdíszek csodásan mutatnak a fán, ha pedig egy üvegvázába teszed őket, bámulatos asztali dekorációt kapsz.	Kapcsolódó cikk:	A 10 legszebb dekoráció, amit valaha láttunk »

Színkavalkád

A csillogó színes gömbdíszek csodásan mutatnak a fán, ha pedig egy üvegvázába teszed őket, bámulatos asztali dekorációt kapsz.

Kapcsolódó cikk:
A 10 legszebb dekoráció, amit valaha láttunk »

Dia

	Cseppdísz	A fehér-piros csepp alakú dísz egyaránt jól mutat a szikrázó színes gömbök és a természetes darabok között. Dobd fel vele a fát!

Cseppdísz

A fehér-piros csepp alakú dísz egyaránt jól mutat a szikrázó színes gömbök és a természetes darabok között. Dobd fel vele a fát!

Dia

	Üvegvarázs	Hasonlóan jól mutatnak az átlátszó üvegdíszek is a zöld keretben - akár a csepp- akár a gömformát választod. Az arany Merry Christmas felirat csak fokozza az ünnepi hatást.

Üvegvarázs

Hasonlóan jól mutatnak az átlátszó üvegdíszek is a zöld keretben - akár a csepp- akár a gömformát választod. Az arany Merry Christmas felirat csak fokozza az ünnepi hatást.

Dia

 	Finom elegancia  	Ha a visszafogott díszítés híve vagy, válassz egyszerű ezüstös díszeket. Akár régi gömdíszeidet is felújíthatod ezüst gyöngyökkel és szalagokkal.

Finom elegancia

Ha a visszafogott díszítés híve vagy, válassz egyszerű ezüstös díszeket. Akár régi gömdíszeidet is felújíthatod ezüst gyöngyökkel és szalagokkal.

Dia

 	Ennivaló díszítés  	A mézeskalács nem csak isteni finom, de akár a karácsonyfát is csinosíthatod vele. Élelmiszerfestékkel dekoráld, és igazán szép színes díszeid lesznek.  	Kapcsolódó cikk: 	A 100 éves mézeskalács tökéletes receptje »

Ennivaló díszítés

A mézeskalács nem csak isteni finom, de akár a karácsonyfát is csinosíthatod vele. Élelmiszerfestékkel dekoráld, és igazán szép színes díszeid lesznek.

Kapcsolódó cikk:
A 100 éves mézeskalács tökéletes receptje »

Dia

	Mintás gömb	Ha meguntad régi gömdíszeidet, szalvétatechnikával könnyedén újjá varázsolhatod őket. Mintás szalvétával vagy csomagolópapírral vond be, és már kész is van.

Mintás gömb

Ha meguntad régi gömdíszeidet, szalvétatechnikával könnyedén újjá varázsolhatod őket. Mintás szalvétával vagy csomagolópapírral vond be, és már kész is van.

Dia

 	Hóember  	A hóember nem csak a kertben, a karácsonyfán is jól mutat - pláne, ha ilyen kedves a mosolya. Sapka és sál védi a hidegtől, nehogy megfázzon.

Hóember

A hóember nem csak a kertben, a karácsonyfán is jól mutat - pláne, ha ilyen kedves a mosolya. Sapka és sál védi a hidegtől, nehogy megfázzon.

Dia

	Csillagos	A fehér-arany letisztult összeállítás remekül passzol a zöld fenyőágakhoz, ha pedig fehér karácsonyt szeretnél a szobában is, fújd le az ágakat műhóval.

Csillagos

A fehér-arany letisztult összeállítás remekül passzol a zöld fenyőágakhoz, ha pedig fehér karácsonyt szeretnél a szobában is, fújd le az ágakat műhóval.

Ezt is szeretjük
Fotó: