Párolt lilakáposzta a nagyi receptje alapján
A dinsztelt vagy más néven párolt káposzta nem hiányozhat a sült húsok mellől. Készítsd el isteni receptünket te is!

Ez is érdekelhet
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
beauty and style
Top olvasott cikkek

A finom sült húsok mellé olyan köret illik, ami a lehető legjobban kihozza ízüket.

A párolt káposzta édes-savanyú ellentéte ugyan elsőre furcsa lehet, mégis istenien passzol mindenféle főételhez. Próbáld ki egyszerű receptünket!

Párolt lilakáposzta

Hozzávalók:

  • 1 kg lilakáposzta
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 babérlevél
  • ecet
  • cukor

Elkészítés ideje:

Egy óra.

Elkészítés menete:

A vöröshagymát aprítsd fel, és az olajon dinszteld meg. A káposztát vékonyan szeleteld fel, és keverd a hagymához. Dobd bele a babérlevelet, sózd meg ízlésed szerint, majd 20-30 perc alatt dinszteld meg a káposztát is.

Ha ropogósan szereted, akkor érdemes időnként megkóstolni. Amikor megpárolódott, cukorral és ecettel ízesítsd, és hagyd kihűlni. Utána már tálalhatod is a húsok mellé.

A legjobb mézeskalács

A desszertről se feledkezz meg! Íme, a tökéletes mézeskalács receptje gasztronómiai szakértőnk tollából!

Klasszikus ünnepi húsételek

A következő ínycsiklandó főételek mellék remekül passzol a dinsztelt káposzta. Ha szereted a magyaros ízvilágot, próbáld ki őket!

Ezt is szeretjük