Mit ígérnek a csillagok a szerelemben?
Most megtudhatod
Vajon karácsonyig rád talál a szerelem, vagy a nagy őt 2011 hozza meg? Tudd meg, mi vár rád!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010-et a változások évének kiáltották ki, és ennek megfelelően az utolsó hónap is hű marad ehhez a címhez. Bár nem minden esetben lesz szembetűnő a változás, sorsfordító események következhetnek.

Hogy a kapcsolatod új erőre kap-e, vagy függetlenként váratlanul rád talál-e a nagy szerelem, a bolygók állása elárulhatja neked.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ingerültté és fáradékonnyá válhatsz az utolsó hetekben, és ennek kapcsolatod is kárát láthatja, ám az ünnepi hangulat lecsitítja a viharos kedélyedet. Így még időben észbe kapsz, és megbékíted a pasidat, hogy utána újra friss szerelmesnek érezzétek magatokat. Szingliként komoly elhatározásra jutsz, mely a korábbi igényeid gyökeres megváltozását jelentheti. Megeshet, hogy egy időre a randiforgalomból is kivonod magad, hogy más céljaidra koncentrálj.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Az előtted álló hetekben új kalandokra vágysz. Ez függetlenként a pasiügyeid felpezsdülését jelentheti, ami az önbizalmadra is jótékony hatással lesz. Ha pedig kapcsolatban vagy, mindez felébresztheti a pasidban a zöld szemű szörnyet, ezért ne lepődj meg, ha féltékenységi jelenetek tarkítják majd a napokat. Ám a kalandvágyó énednek ezúttal még tetszésére is van ez a féltő viselkedés.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként most elsősorban a szakmai feladatokra koncentrálsz, az így elért sikerek miatt érzett elégedettség pedig vibrálóvá teszi az aurádat. Ha egyedül töltöd a napjaidat, újabbnál újabb pasikat vonz a belőled áradó életöröm, és közöttük még igazán komoly érdeklődőre is találhatsz. Ha már van párod, mindez szenvedélyes adventi időszakot eredményezhet, egy kis izgalommal megfűszerezve.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A következő holdtölte a szokásosnál intenzívebb hatással lesz majd rád. A párodat a szinte óránként ingadozó hangulatoddal fogod az őrületbe kergetni, a kiszámíthatatlanság pedig az együtt töltött idő rovására mehet, ám lehiggadva minden helyreáll majd. Ha még csak keresed az igazit, a jelentkezőket kíméletlenül szelektálod, ám a kitartókat még ez sem riasztja el az ostromlástól.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kalandokkal teli időszak következhet számodra. A pasid mellett az év végi hajtás miatt elhanyagolva érezheted magad, ami szikrázó kalandokba kergethet, ha pedig még független vagy, igazi férfifaló válhat belőled. Szinte a nap minden percében nyitott vagy egy kósza flörtre, legyen szó egy kis szemezésről vagy pár kedves mondatról. Ezek az apró örömök teszik majd még élvezetesebbé az ünnepváró heteket.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Párkapcsolatban élve kritikus időszakra kell számítanod. Az átlagosnál érzékenyebb vagy, ezért hajlamos leszel a bolhából is elefántot csinálni, mely egy-két komolyabb vitához vezethet, ám hiába békíted meg a pasidat, ne feledd, örökké nem mehet így. Párkeresőként olyan személy kezd el mélyebb érzéseket táplálni irántad, akiről ezt sosem gondoltad volna, ám ne dönts elhamarkodottan, egy esély mindenkinek járhat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A pasid különösen figyelmesen bánik veled, szinte elhalmoz a szeretetével. Azonban fontos, hogy viszonozd is mindezt, hiszen egy kapcsolat a kölcsönösségen alapul. Ráadásul, ha nem értékeled kellően a gesztusait, úgy érezheti, hogy hiábavaló minden ilyen tett. Ha még szingli vagy, a múltad újra a jeleneddé válhat. Elvarratlan szálakat kell elrendezned, mindez pedig érzelmileg annyira felkavarhat, hogy elbizonytalanodsz a helyzetet illetően. Azonban ne feledd: felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A következő hetekben a szenvedély a tetőfokára hág. Függetlenként a belőled sugárzó szexuális energia mágnesként vonzza majd a pasikat, ám jobban teszed, ha kétkedve fogadod az érdeklődésüket, hiszen komoly szándékot egyiktől sem remélhetsz. Ha kapcsolatban élsz, a hideg idő a lakásba szorít titeket, mégsem panaszkodsz, hiszen így kiélheted a kísérletezés iránti vágyadat. Az eltöltött forró órák felfrissítik a viszonyotokat, és még közelebb kerülhettek egymáshoz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Sorsfordító hetek előtt állsz, hiszen páratlanként a csillagok egy véletlen folytán utadba sodorják a férfit, aki igazi társad lehet. A felgyorsult események miatt negatív véleményeket is kaphatsz, ám most jobban teszed, ha a női megérzésedre hallgatsz, és nem hagyod magad befolyásolni. Ha már megtaláltad a párodat, a kapcsolatotoknak jó esélye van arra, hogy egy újabb szintre lépjen, és, ha nem is azonnal következik be a változás, az elhatározásotok megingathatatlan lesz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A kapcsolatod harmóniáját egy harmadik fél felbukkanása zavarhatja meg demoralizáló veszekedések és féltékenység generálásával. Ezért megtörténhet, hogy a karácsonyi vacsoránál már egyedülállóként foglalod el a helyed. Szingliként a korábbi kiegyensúlyozott időszakot megtörheti a közeledő ünnep hangulata, hiszen rádöbbensz, mennyivel jobb lenne párban, szerelmesen várni a karácsonyt. A borongós életérzés ellen a barátok jelenthetik a megoldást.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az ünnepi készülődés stressze negatívan hat a kapcsolatodra, hiszen megszaporodnak a nézeteltérések közöttetek. Ahhoz, hogy a szentestét végül békében töltsétek, jobb, ha előveszed a kompromisszumkészségedet, és leültök megbeszélni a sérelmeket. Függetlenként más szemmel kezdhetsz tekinteni egy közeledben lévő pasira, akinek a közvetlen stílusát talán könnyű félreérteni, ezért higgadt fejjel elemezd a helyzetet és az esélyeidet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szingliként úgy érezheted, hogy nem alkalmas az időpont az érzelmi bonyodalmakra, ám egy különleges személy kitartó magatartása megváltoztathatja az elképzeléseidet. Azt viszont ne feledd, hogy, ha nem vagy biztos magadban, inkább ne kockáztass! Ha kapcsolatban élsz, a sértődéseid okozzák a bonyodalmat, emiatt kalandokban keresnéd az örömet, ám előtte jó, ha mérlegeled, a menekülés-e a legjobb lépés.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük