Imádni való és nagyon illatos mézeskalács-házikók - Otthon is megsüthetőek könnyen
Egyszerű, mégis látványos házikókat mutatunk, amiket a gyerekekkel is elkészíthetsz.

ajanlo-7
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kellemes, amikor karácsony táján finom mézeskalács-illat lengi be az egész lakást, és közösen a gyerekekkel vagy a pároddal ügyködhetsz a konyhában, hogy valami finomat és látványosat alkossatok együtt.

Mivel a karácsony nem múlhat el sütés nélkül, így ha van már egy kis tapasztalatod a konyhában, nyugodtan kísérletezhetsz valami újjal és látványossal. Bár a mézeskalács-házikók elkészítése nagyban függ a tészta állagától és az idődtől, a végeredmény mindenképp megéri a fáradságot. Az alábbi mézeskalács-házikók tényleg az egyszerűbbek közé tartoznak, amiket te magad is könnyedén el tudsz készíteni.

Ötletek mézeskalács-házikóhoz

Gyorsíthatod a folyamatot azzal, ha a mézeskalács tésztájának elkészítése helyett az üzletben szerzed be a kész lapokat, így már csak az összerakás és díszítés marad hátra. Azonban, ha minden lépést te magad szeretnél kivitelezni, kattints korábbi cikkünkre, ahol megmutatjuk, mi mindenre lesz szükséged a tökéletes mézeskalács-tésztához, illetve találsz egy lépésről-lépésre leírást is arról, hogyan rakd össze a kunyhót. A díszítéshez és ragasztáshoz cukormázat használhatsz, ennek leírását pedig itt találod. Mindeközben inspirálódj az alábbi képekből, és válaszd ki a számodra legkönnyebben elkészíthetőt!

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük