8 kreatív ajándékötlet befőttesüvegbe zárva: mindenki imádni fogja a meglepetést

Kedves és szerethető csomagocskákat állíthatsz össze befőttesüvegek segítségével.

christmas gifts jar

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karácsonykor sokaknak okoz fejtörést a tökéletes meglepetés beszerzése. Főleg, ha csak valami apróság hiányzik, amely mosolyt csalhat a megajándékozott arcára. 

Az emberek szeretik a személyes ajándékokat, hiszen azokból a törődés sugárzik. Ezért is lehetséges, hogy gyakran egy kisebb, ám gondosan kiválasztott figyelmesség többet jelent a fa alatt, mint a legújabb high-tech kütyü.  

Ajándékok befőttesüvegben 

Ha apróságokat keresel, például a barátoknak, ismerősöknek, amelyekből érzik, hogy gondolsz rájuk, érdemes megnézned ezeket a kreatív, befőttesüvegbe zárt összeállításokat. Az így elcsomagolt kedvességek a karácsony mellett többek között esküvői köszönőajándékokként is nagyon népszerűek. Az üveg sokféleképpen dekorálható, például színes szalagokkal, növényekkel, karácsonyfadíszekkel, benne pedig valóságos szetteket állíthatsz össze, boldog pillanatokat szerezve a szeretteidnek. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük