8 kreatív ajándékötlet befőttesüvegbe zárva: mindenki imádni fogja a meglepetést
Kedves és szerethető csomagocskákat állíthatsz össze befőttesüvegek segítségével.

christmas gifts jar
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karácsonykor sokaknak okoz fejtörést a tökéletes meglepetés beszerzése. Főleg, ha csak valami apróság hiányzik, amely mosolyt csalhat a megajándékozott arcára. 

Az emberek szeretik a személyes ajándékokat, hiszen azokból a törődés sugárzik. Ezért is lehetséges, hogy gyakran egy kisebb, ám gondosan kiválasztott figyelmesség többet jelent a fa alatt, mint a legújabb high-tech kütyü.  

Ajándékok befőttesüvegben 

Ha apróságokat keresel, például a barátoknak, ismerősöknek, amelyekből érzik, hogy gondolsz rájuk, érdemes megnézned ezeket a kreatív, befőttesüvegbe zárt összeállításokat. Az így elcsomagolt kedvességek a karácsony mellett többek között esküvői köszönőajándékokként is nagyon népszerűek. Az üveg sokféleképpen dekorálható, például színes szalagokkal, növényekkel, karácsonyfadíszekkel, benne pedig valóságos szetteket állíthatsz össze, boldog pillanatokat szerezve a szeretteidnek. 

VÉGTELEN ÖTLET, MINDEN ALKALOMRA

A dm Ajándékkártya univerzális ajándék, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be a dm üzleteiben, amire a leginkább vágyik.

Keresse a limitált, karácsonyi dm Ajándékkártyákat az üzletekben, töltse fel a kívánt, tetszőleges összeggel, és lepje meg Szeretteit a választás lehetőségével!

Promóció

(Borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük