Szemet gyönyörködtető karácsonyi koszorúk a bejárati ajtóra
A lakás dekorálásakor ne feledkezz meg a bejárati ajtóról sem.

Dia

 	Színpompás koszorú 	Ha a karácsonyi kopogtatót illetően a hagyományos helyett valami egyedit keresel, ez a hatalmas színes koszorú ideális választás. Vásárolj masszív vesszőalapot, vond be borostyánnal, tűzdelj hozzá babérlevelet, majd díszítsd termésekkel, parányi műalmákkal és bogyókkal. 	Kapcsolódó cikk: 	Meseszép ajtódíszek saját kezűleg »

Színpompás koszorú

Ha a karácsonyi kopogtatót illetően a hagyományos helyett valami egyedit keresel, ez a hatalmas színes koszorú ideális választás. Vásárolj masszív vesszőalapot, vond be borostyánnal, tűzdelj hozzá babérlevelet, majd díszítsd termésekkel, parányi műalmákkal és bogyókkal.

Kapcsolódó cikk:
Meseszép ajtódíszek saját kezűleg »

Dia

	Kagylóözön	Ha a dermesztő téli hidegben is a nyaralások járnak a fejedben, varázsolj tengerparti hangulatot a bejárati ajtóra. Ne sajnáld feláldozni kagylógyűjteményedet, hiszen egy koszorúalapra felragasztva csodálatos kopogtatót varázsolhatsz belőlük - mely nem csak karácsonykor, de egész évben ajtód dísze lesz.

Kagylóözön

Ha a dermesztő téli hidegben is a nyaralások járnak a fejedben, varázsolj tengerparti hangulatot a bejárati ajtóra. Ne sajnáld feláldozni kagylógyűjteményedet, hiszen egy koszorúalapra felragasztva csodálatos kopogtatót varázsolhatsz belőlük - mely nem csak karácsonykor, de egész évben ajtód dísze lesz.

Dia

	Csillogó színkavalkád	Ha nem akarsz sokat bajlódni az ajtódísz elkészítésével, szerezz be műfenyőalapot, és tegyél rá kisebb színes karácsonyfadíszeket. A koszorút csak egyszer kell megvenni, de a díszíttéssel akár minden évben újjá varázsolhatod.

Csillogó színkavalkád

Ha nem akarsz sokat bajlódni az ajtódísz elkészítésével, szerezz be műfenyőalapot, és tegyél rá kisebb színes karácsonyfadíszeket. A koszorút csak egyszer kell megvenni, de a díszíttéssel akár minden évben újjá varázsolhatod.

Dia

	Szolid tündöklés	Ha a letisztult elegancia híve vagy, ne zsúfold túl karácsonyi ajtódíszedet. Egy szolid műfenyőalapra tűzz fel néhány gyöngyházfényű gömdíszt, dekoráld halvány selyemszalaggal, és már kész is a csodaszép kopogtató.	Kapcsolódó cikk:	A legszebb karácsonyi dekorációk »	 

Szolid tündöklés

Ha a letisztult elegancia híve vagy, ne zsúfold túl karácsonyi ajtódíszedet. Egy szolid műfenyőalapra tűzz fel néhány gyöngyházfényű gömdíszt, dekoráld halvány selyemszalaggal, és már kész is a csodaszép kopogtató.

Kapcsolódó cikk:
A legszebb karácsonyi dekorációk »
 

Dia

 	Kopogtató a konyhából 	Percek alatt vidám, színes ajtódíszt készíthetsz, ha vesszőből font koszorúalapra puszpángágakat erősítesz, de ha szerencséd van, készen is megvásárolhatod a virágboltban. A díszítéshez elég csak a konyhában körülnézned, néhány citrommal, almával és gránátalmával mesés kopogtatót varázsolhatsz. A gyümölcsöket rögzítsd dróttal, egy kis magyallal pedig még tovább színesítheted a koszorút.

Kopogtató a konyhából

Percek alatt vidám, színes ajtódíszt készíthetsz, ha vesszőből font koszorúalapra puszpángágakat erősítesz, de ha szerencséd van, készen is megvásárolhatod a virágboltban. A díszítéshez elég csak a konyhában körülnézned, néhány citrommal, almával és gránátalmával mesés kopogtatót varázsolhatsz. A gyümölcsöket rögzítsd dróttal, egy kis magyallal pedig még tovább színesítheted a koszorút.

Dia

 	Örökzöld 	Ha nem akarod túlbonyolítani az ajtó feldíszítését, akassz rá egy egyszerű, fenyőágakból kötött koszorút. Az örökzöld már magában is csodásan mutat, de könnyedén feldobhatod egy piros textilmasnival. 	Kapcsolódó cikk: 	Villámgyorsan elkészíthető adventi koszorúk »

Örökzöld

Ha nem akarod túlbonyolítani az ajtó feldíszítését, akassz rá egy egyszerű, fenyőágakból kötött koszorút. Az örökzöld már magában is csodásan mutat, de könnyedén feldobhatod egy piros textilmasnival.

Kapcsolódó cikk:
Villámgyorsan elkészíthető adventi koszorúk »

Dia

 	Selyemmasni 	Nem kell feltétlen koszorú ahhoz, hogy már a bejáratban karácsonyi hangulatot teremts, hiszen egy csodaszép piros masni a kopogtatón vagy a kilincsen önmagában is ünnepi. Legjobb, ha előbb selyemszalagból megformálod a masnit, majd dróttal vagy madzaggal rögzíted.

Selyemmasni

Nem kell feltétlen koszorú ahhoz, hogy már a bejáratban karácsonyi hangulatot teremts, hiszen egy csodaszép piros masni a kopogtatón vagy a kilincsen önmagában is ünnepi. Legjobb, ha előbb selyemszalagból megformálod a masnit, majd dróttal vagy madzaggal rögzíted.

Dia

 	Mókás vendégváró 	Ha vicces, feltűnő dekorációt szeretnél, szerezz be egy ezüstös műfenyőalapot - vagy formáld meg girlandból -, és aggass rá színes karácsonyfaégőket. Bár villogni nem fognak, metálos fényük feldobja az ajtódat.

Mókás vendégváró

Ha vicces, feltűnő dekorációt szeretnél, szerezz be egy ezüstös műfenyőalapot - vagy formáld meg girlandból -, és aggass rá színes karácsonyfaégőket. Bár villogni nem fognak, metálos fényük feldobja az ajtódat.

Dia

 	Világító kopogtató 	Hangulatos, fehér égőkkel nem csupán a karácsonyfát vagy a kerti tujákat öltöztetheted ünnepi díszbe, de a bejárati ajtódra felakasztott egyszerű fenyőkoszorút is fénybe boríthatod. Az égősort futtasd végig a koszorún, a zsinórt pedig drótokkal rögzítsd - nem árt, ha van egy konektor a közelben, ahová be tudod dugni.

Világító kopogtató

Hangulatos, fehér égőkkel nem csupán a karácsonyfát vagy a kerti tujákat öltöztetheted ünnepi díszbe, de a bejárati ajtódra felakasztott egyszerű fenyőkoszorút is fénybe boríthatod. Az égősort futtasd végig a koszorún, a zsinórt pedig drótokkal rögzítsd - nem árt, ha van egy konektor a közelben, ahová be tudod dugni.

Dia

	Zöldellő magyal	A karácsony szimbólumának számító magyal csodás színeivel az ünnepi dekoráció szinte elengedhetetlen tartozéka. A piros bogyós növényt akár karácsonyi kopogtatód fő alkotóelemeként is használhatod. Szerezz be egy fonott koszorúalapot, majd vesszői közé szorosan tűzd be a szárait. Egyéb díszítésre nem is lesz szükséged, hiszen önmagában is remekül mutat.	Kapcsolódó cikk:	Készíts csodálatos júdáskoszorút! »	 

Zöldellő magyal

A karácsony szimbólumának számító magyal csodás színeivel az ünnepi dekoráció szinte elengedhetetlen tartozéka. A piros bogyós növényt akár karácsonyi kopogtatód fő alkotóelemeként is használhatod. Szerezz be egy fonott koszorúalapot, majd vesszői közé szorosan tűzd be a szárait. Egyéb díszítésre nem is lesz szükséged, hiszen önmagában is remekül mutat.

Kapcsolódó cikk:
Készíts csodálatos júdáskoszorút! »
 

Dia

 	Mikulásdísz 	Eddig úgy gondoltad, a mikulásvirág helye a kaspóban van? Nem feltétlen, hiszen a különleges növény piros virágaiból akár csodaszép ajtódíszt is varázsolhatsz. Egy vékonyabb koszorúalapra kötözd rá a leveleit és virágait, és már kész is. Mivel azonban a növény nem bírja túl sokáig nedvesség nélkül, ha tartósabbat szeretnél, válassz művirágot.

Mikulásdísz

Eddig úgy gondoltad, a mikulásvirág helye a kaspóban van? Nem feltétlen, hiszen a különleges növény piros virágaiból akár csodaszép ajtódíszt is varázsolhatsz. Egy vékonyabb koszorúalapra kötözd rá a leveleit és virágait, és már kész is. Mivel azonban a növény nem bírja túl sokáig nedvesség nélkül, ha tartósabbat szeretnél, válassz művirágot.

Dia

 	A természet kincsei 	Ha a természetes alapanyagokból készült dekoráció híve vagy, ne habozz felhasználni az összegyűjtött terméseket. Vesszőkoszorúdra tűzz tobozt, csipkebogyót, almát, szárított színes virágokat - a legegyszerűbb bejárati ajtót is egycsapásra színessé varázsolják. 	Kapcsolódó cikk: 	Készíts egyedi koszorút az ajtódra! »

A természet kincsei

Ha a természetes alapanyagokból készült dekoráció híve vagy, ne habozz felhasználni az összegyűjtött terméseket. Vesszőkoszorúdra tűzz tobozt, csipkebogyót, almát, szárított színes virágokat - a legegyszerűbb bejárati ajtót is egycsapásra színessé varázsolják.

Kapcsolódó cikk:
Készíts egyedi koszorút az ajtódra! »

Dia

	Nemezből	A hagyományos kellékek mellett akár nemezből is elkészítheted ajtódíszedet. Boríts be egy egyszerű koszorúalapot sötétzöld anyaggal, majd ragassz rá színes mintákat.

Nemezből

A hagyományos kellékek mellett akár nemezből is elkészítheted ajtódíszedet. Boríts be egy egyszerű koszorúalapot sötétzöld anyaggal, majd ragassz rá színes mintákat.

Ezt is szeretjük
Fotó: