Álomszép terítékek karácsonyra

Íme, néhány meseszép teríték a karácsonyi asztalra. Képes ihletadó következik!

Dia

Eltérő anyagokNe félj keverni a stílusokat az ünnepi asztalon sem! Egy egyszerű, de emelkedett hangulatú tányér alatt például tökéletesen megfér egy bordó üvegtányér is.Kapcsolódó cikk:3 stílusos ünnepi teríték »

Eltérő anyagok

Ne félj keverni a stílusokat az ünnepi asztalon sem! Egy egyszerű, de emelkedett hangulatú tányér alatt például tökéletesen megfér egy bordó üvegtányér is.

Kapcsolódó cikk:
3 stílusos ünnepi teríték »

Dia

Eltérő korokTévhit, hogy a klasszikus nem keveredhet a modernnel. A lényeg, hogy összhangot alkossanak az egyes tárgyak. Ehhez pedig elég az is, ha csupán egyetlen szín köti össze a teríték egyes elemeit.

Eltérő korok

Tévhit, hogy a klasszikus nem keveredhet a modernnel. A lényeg, hogy összhangot alkossanak az egyes tárgyak. Ehhez pedig elég az is, ha csupán egyetlen szín köti össze a teríték egyes elemeit.

Dia

Az egyszerűség jegyébenHa nem kedveled a színpompát, ne erőltesd. Legyen csak a karácsonyfa színes, az étkezőasztalt pedig uralja a visszafogott bézs és a fehér kombinációja. Aranyszélű tányérokkal egyáltalán nem lesz unalmas az összhatás.

Az egyszerűség jegyében

Ha nem kedveled a színpompát, ne erőltesd. Legyen csak a karácsonyfa színes, az étkezőasztalt pedig uralja a visszafogott bézs és a fehér kombinációja. Aranyszélű tányérokkal egyáltalán nem lesz unalmas az összhatás.

Dia

Minták kavalkádjaAhelyett, hogy kétségbeesnél, mert nincs egyetlen hiánytalan terítéked sem, játssz a maradékokkal! A rózsaminta például meglepően jó barátságot alkot a kissé hullámos vonalakkal és az alátét finom virágmintájával. A pohár viszont tükrözze a teríték hangulatát.

Minták kavalkádja

Ahelyett, hogy kétségbeesnél, mert nincs egyetlen hiánytalan terítéked sem, játssz a maradékokkal! A rózsaminta például meglepően jó barátságot alkot a kissé hullámos vonalakkal és az alátét finom virágmintájával. A pohár viszont tükrözze a teríték hangulatát.

Dia

A design ünnepeSokan úgy vélik, a túl modern, formatervezett tárgyak nem illenek a karácsony emelkedett hangulatához. Ha tetszik az ötlet, ne fogd vissza magad, de mértékkel bánj velük: a sok különleges formájú tárgy ne keltsen zavart az asztalon.Kapcsolódó címke:Dekoráció »

A design ünnepe

Sokan úgy vélik, a túl modern, formatervezett tárgyak nem illenek a karácsony emelkedett hangulatához. Ha tetszik az ötlet, ne fogd vissza magad, de mértékkel bánj velük: a sok különleges formájú tárgy ne keltsen zavart az asztalon.

Kapcsolódó címke:
Dekoráció »

Dia

Az asztal ékeAkár a legújabb trend, akár a klasszikus stílus jegyében teríted meg az ünnepi asztalt, ne feledkezz meg az asztaldíszről sem. Ehhez elég két-három kisebb gömbdísz néhány toboz, fenyőágak és szalagok társaságában. Teheted üvegtálba, de egy darab ép fakéregbe is.Kapcsolódó cikk:3 gyönyörű karácsonyi dekortipp »

Az asztal éke

Akár a legújabb trend, akár a klasszikus stílus jegyében teríted meg az ünnepi asztalt, ne feledkezz meg az asztaldíszről sem. Ehhez elég két-három kisebb gömbdísz néhány toboz, fenyőágak és szalagok társaságában. Teheted üvegtálba, de egy darab ép fakéregbe is.

Kapcsolódó cikk:
3 gyönyörű karácsonyi dekortipp »

Dia

A vendégek öröméreHa túl zsúfoltnak hat az asztal közepére helyezett dísz, a vendégek tányérjába csempéssz apró dekorációt. Egy kis csokor fagyöngy néhány zöld levéllel minden asztalon jól mutat.Kapcsolódó cikk:Icipici a lakásod? Így díszítsd fel! »

A vendégek örömére

Ha túl zsúfoltnak hat az asztal közepére helyezett dísz, a vendégek tányérjába csempéssz apró dekorációt. Egy kis csokor fagyöngy néhány zöld levéllel minden asztalon jól mutat.

Kapcsolódó cikk:
Icipici a lakásod? Így díszítsd fel! »

Dia

Fényben úszik a konyhaA karácsonyi izzósorral díszítheted a fát, felerősítheted a bejárati ajtóra, de különlegessé teheted vele az ünnepi asztalt és környezetét is. Érdemes üvegtárgyak köré tekerned, hogy fénye szétszóródjon a helyiségben.

Fényben úszik a konyha

A karácsonyi izzósorral díszítheted a fát, felerősítheted a bejárati ajtóra, de különlegessé teheted vele az ünnepi asztalt és környezetét is. Érdemes üvegtárgyak köré tekerned, hogy fénye szétszóródjon a helyiségben.

Dia

Hangulatos polcocskaHa nem rendelkezel külön étkezővel, a konyhának is ünnepi hangulatot kölcsönözhetsz az égősorral: rejtsd el valamelyik polcon a konyhai eszközök mögé.

Hangulatos polcocska

Ha nem rendelkezel külön étkezővel, a konyhának is ünnepi hangulatot kölcsönözhetsz az égősorral: rejtsd el valamelyik polcon a konyhai eszközök mögé.

Dia

Gömböt a székreA fényes karácsonyi gömbdíszeknek sem kötelező a karácsonyfán lógniuk minden évben. Köss egyet-egyet az étkezőasztal székeinek támlájára is - jól mutatnak majd.

Gömböt a székre

A fényes karácsonyi gömbdíszeknek sem kötelező a karácsonyfán lógniuk minden évben. Köss egyet-egyet az étkezőasztal székeinek támlájára is - jól mutatnak majd.
Ezt is szeretjük
Fotó: