Néhány darab papírból így lesz bűbájos karácsonyi dísz
Sablonnal
Fillérekből is teremthetsz karácsonyi hangulatot!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd még hangulatosabbá tenni otthonodat? A karácsonyi hangulatra egyáltalán nem kell vagyonokat elköltened, létezik filléres megoldás is.

Ilyen például ez a bájos papír-betlehem is, ami bár elsőre bonyolultnak tűnhet, sablonnal egyáltalán nem az.

Karácsonyi dísz egy kattintásra

Ahhoz, hogy egy ilyen csodálatos betlehemes dísz ékesítse karácsony idején a te otthonodat is, nem kell mást tenned, mint letöltened és kivágnod a megfelelő sablont.

Hogy igazán szép legyen a végeredmény, érdemes nem ollót, hanem snitzert használnod, mert így sokkal pontosabban tudod majd követni a sablon vonalait, és szebben vághatod ki a picurka réseknél is a papírt.

A tartósabb végeredmény érdekében félkemény papírra nyomtass, mint a képen is látszik: így szebben állnak majd a figurák. Díszítésül használhatsz a betlehem köré például vékony, arany dekorszalagból vagdosott szalmát.

Olyan sablont is kereshetsz - az internet tele van ingyenesen letölthető változatokkal -, amelyek például ablakra ragaszthatóak, ezekhez vékonyabb papír is elegendő. Ha pedig a falat ékesítenéd, ragaszd rá a kivágott fehér sablont egy piros A3-as méretű kartonpapírra, adj neki zöld kartonból néhány centi széles keretet, és már mehet is a falra!

Kép forrása: liagriffith.com

Ezt is szeretjük