Csak hurkapálca kell hozzá! Hihetetlen gyönyörű dekorációt készíthetsz pillanatok alatt
Alkoss belőle hópelyhet!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez a dekoráció végtelenül egyszerű és nagyon látványos. Kézügyesség nem, csupán hurkapálca és még néhány dolog szükséges hozzá.

Hópehely hurkapálcákból

Ehhez a projekthez mindössze hurkapálcákra, ragasztópisztolyra, illetve festékre vagy dekorációs sprayre lesz szükséged. Az utóbbi színe természetesen bármilyen lehet, nem csupán piros.

Így készítsd!

Nagyon egyszerű a dolgod, hiszen csak össze kell ragasztanod a pálcákat, ragasztópisztollyal a legegyszerűbb, a megfelelő alakzatban. Ihletet akár a fenti képekből is meríthetsz, de el is térhetsz tőlük. Haladj bentről kifelé, és ha nagyon precíz szeretnél lenni, használhatsz segítségként egy vonalzót is, hogy a végső forma tökéletesen szabályos legyen.

Távolítsd el a ragasztómaradványokat, tegyél alá újságpapírt, majd fesd le egy vékony ecsettel, vagy fújd le a hópelyhet a kívánt színnel. Ha az ablakba szeretnéd kirakni, rögzítsd celluxszal, ha pedig a falra, akkor köss rá egy damilt. Készítheted szélesebb, jégkrémpálcából is.

Kép forrása: craftynest.com

Giccses karácsonyi világítás

A karácsonyi dekorációval is túlzásba lehet esni. Ezek a házak valószínűleg sokkal szebben mutattak volna, ha kevesebb díszítést kapnak.

Ezt is szeretjük