A legszebb karácsonyi manikűrök 2020-ban, amit otthon is elkészíthetsz: mutatjuk a kedvenceinket
Karácsony idején nemcsak a lakást, hanem a külsőnket is jól esik ünnepi díszbe öltöztetni.

karácsony-köröm-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra itt van a december, és ezzel együtt az év egyik legjobban várt ünnepe is. Bár sajnos idén bőven kijutott a rosszból a világnak, ebben az időszakban érdemes minden negatív érzést félretenni, hiszen az ünnepi készülődés rengeteg jó energiát ad a léleknek.

Ilyenkor sokan nemcsak a környezetüket, hanem önmagukat is „feldíszítik” a karácsony szellemében, ehhez pedig nemcsak a ruha, a szép smink és haj, hanem az ünnepi körmök is hozzájárulnak. Ráadásul a legtöbb kedves minta elkészítéséhez nincs szükség profi manikűrösre sem, akár otthon is kivitelezhetők.

Egyszerű, mégis mutatós karácsonyi körmök

A karácsonyi körmöknél egyértelműen a piros, a bordó és az arany színek a legnépszerűbbek, de azoknak is mutatunk dekoratív ötleteket, akik idén valami másra vágynak. Ezek könnyen, otthon is elkészíthetőek, nem kell hozzájuk túl sok kézügyesség sem, valamint a megfelelő körömlakk kiválasztása után a mintákhoz elég csupán egy fogpiszkáló. Érdemes viszont beszerezni egy átlátszó fedőlakkot, amivel a végén kell lekenni az alkotást, így szép fénye lesz, és tartósabbá is válik a manikűr.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, képek: Pinterest)

Ezt is szeretjük