Szikrázóan szép kördíszek az ajtóra - Karácsonyi hangulatot varázsolnak már érkezéskor

Karácsony környékén sokak bejárati ajtajaira felkerülnek az ünnepi koszorúk, amikkel minden járókelőnek mosolyt lehet csalni az arcára.

karácsonyi ajtódísz
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szívmelengető az ünnep környékén egy kedves kördísszel vagy koszorúval dekorálni a bejárati ajtót. Az első benyomás a legfontosabb, ezzel a gesztussal az érkező vendégek hangulatát is meg lehet alapozni.

Persze, nemcsak az érkező vendégek és a szomszédság számára ékeskedik az ajtón, a házigazda örömét is ugyanúgy szolgálja.

Kördíszek az ajtóra

Nem feltétlenül kell a hagyományos értelemben vett koszorút akasztani az ajtóra - vannak más, ötletes megoldások is. Ráadásul könnyedén elkerülhetőek a drága alapanyagok, ha valaki házilag szeretné elkészíteni az egyedi kördíszét. Elegendő néhány ritkán használt karácsonyfadísz, ragasztó, színes szalag, esetleg drót, és már csak az ötlet kell ahhoz, hogy elkészüljön a csodálatos, ajtóra akasztható koszorú. Ráadásul, ha időtálló anyagokból készül, akár minden évben újra és újra elő lehet venni a csodálatos díszelemet - mutatunk pár példát.

(Képek forrása: pinterest)

Ezt is szeretjük