10 meseszép feldíszített karácsonyfa

A karácsonyfát sokféleképpen feldíszítheted, meríts ötleteket gyűjteményünkből!

Dia

 	Cuki fa 	Fádra aggass színes textildíszeket, melyeket hobbi boltokban szerezhetsz be. Ha ügyes vagy, készítsd őket saját magad filcből, használj sablont, és nem lesz nehéz dolgod.

Cuki fa

dra aggass színes textildíszeket, melyeket hobbi boltokban szerezhetsz be. Ha ügyes vagy, készítsd őket saját magad filcből, használj sablont, és nem lesz nehéz dolgod.

Dia

 	Fehér karácsony 	Ha a letisztult formákat szereted és a klasszikus díszítés híve vagy, tegyél a fára ezüst, fehér és üvegdíszeket. Igazán ünnepi hatást érhetsz el velük. 	Kapcsolódó cikk: 	Találd meg a hozzád illő fenyőfát! »

Fehér karácsony

Ha a letisztult formákat szereted és a klasszikus díszítés híve vagy, tegyél a ra ezüst, fehér és üvegdíszeket. Igazán ünnepi hatást érhetsz el velük.

Kapcsolódó cikk:
Találd meg a hozzád illő fenyőfát! »

Dia

 	Kékfenyő 	Az ezüst  a kékkel is csodásan mutat. Ha csak ebben a két színben játszó gömböket és gyöngyöket teszel a fára, akkor is ragyogó lesz - mégis egyszerű.

Kékfenyő

Az ezüst  a kékkel is csodásan mutat. Ha csak ebben a két színben játszó gömböket és gyöngyöket teszel a ra, akkor is ragyogó lesz - mégis egyszerű.

Dia

 	Szalaggal 	Csillogú díszeidnek remek keretet adhatsz, ha széles selyemszalagokkal öleled körbe a karácsonyfát - a csúcsáról lelógó gyöngyök pedig még ünnepivé teszik.

Szalaggal

Csillogú díszeidnek remek keretet adhatsz, ha széles selyemszalagokkal öleled körbe a karácsonyfát - a csúcsáról lelógó gyöngyök pedig még ünnepivé teszik.

Dia

 	Rózsaszín 	Bár a műfenyők kevésbé népszerűek élő társaiknál, ma már az igazira emlékeztető darabok sorával találkozhatsz. Ha azonban valami extrát keresel, ez a babarózsaszín fa remek választás lehet.

Rózsaszín

Bár a műfenyők kevésbé népszerűek élő társaiknál, ma már az igazira emlékeztető darabok sorával találkozhatsz. Ha azonban valami extrát keresel, ez a babarózsaszín fa remek választás lehet.

Dia

 	Pink 	Ha elég merész vagy, válassz még élénkebb színűt. A sötétkék és piros gömbdíszek első látásra talán bizarrul hatnak a háttérrel, egy biztos - kevés ennél vidámabb darabbal találkozhatsz. 	Kapcsolódó cikk: 	A világ legbizarrabb karácsonyfái »

Pink

Ha elég merész vagy, válassz még élénkebb színűt. A sötétkék és piros gömbdíszek első látásra talán bizarrul hatnak a háttérrel, egy biztos - kevés ennél vidámabb darabbal találkozhatsz.

Kapcsolódó cikk:
A világ legbizarrabb karácsonyfái »

Dia

 	Albínó fa 	Ha nem a díszítést, sokkal inkább a karácsonyfa színét illetően ragaszkodsz a hófehérhez, válassz világos műfenyőt, akassz rá piros gömbdíszeket - igazán egyedi lesz.

Albínó fa

Ha nem a díszítést, sokkal inkább a karácsonyfa színét illetően ragaszkodsz a hófehérhez, válassz világos műfenyőt, akassz rá piros gömbdíszeket - igazán egyedi lesz.

Dia

 	Csillogó 	Sokan minden díszt felaggatnak a fára, ami csak a kezükbe akad a karácsonyi doboz feltérképezése közben. Ünnepekkor még az egyébként giccsesnek vélt dolgokra is nyugodtan bólíts rá!

Csillogó

Sokan minden díszt felaggatnak a fára, ami csak a kezükbe akad a karácsonyi doboz feltérképezése közben. Ünnepekkor még az egyébként giccsesnek vélt dolgokra is nyugodtan bólíts rá!

Dia

 	Babával 	A gyertya alakú égők ünnepi fénybe borítják a fát, melyet a képen törzs helyett egy szomorú porcelánbaba tart. Meglehetősen extrém kombináció. 	Kapcsolódó cikk: 	Illatos karácsonyi dekorációk » 	 

Babával

A gyertya alakú égők ünnepi fénybe borítják a t, melyet a képen törzs helyett egy szomorú porcelánbaba tart. Meglehetősen extrém kombináció.

Kapcsolódó cikk:
Illatos karácsonyi dekorációk »
 

Dia

 	Parányi 	Nem kell feltétlen égig érő fát választanod a karácsonyi hangulat elérése érdekében. Egy pici műfenyővel is várhatod a szentestét - az ajándékok körülötte is elférnek.

Parányi

Nem kell feltétlen égig érő t választanod a karácsonyi hangulat elérése érdekében. Egy pici műfenyővel is várhatod a szentestét - az ajándékok körülötte is elférnek.

Ezt is szeretjük
Fotó: