Álomszép gömbdíszek saját kezűleg: pillanatok alatt valóságos mesevilágokat készíthetsz

Csak rajtad áll, mivel töltöd meg az átlátszó gömböket, gyönyörű díszek készíthetők belőlük.

collage

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karácsonyi gömbdíszek sosem mennek ki a divatból, mostanában egyre népszerűbbek az átlátszó darabok, amelyeknek a belsejébe kedves és szép figurák, növények kerülnek.

Hobbiboltokban nálunk is kaphatók olyan szétszedhető, általában akrilból készült díszek, amiket tetszés szerint tölthetsz meg. Hogy mi kerülhet egy ilyen gömbbe? Bármi, amit otthon találsz, és amit el tudnál képzelni a fátokon. Épp ez benne az izgalmas: olyanná alakíthatod, amilyenné csak szeretnéd. Lehet játékos, letisztult, ragyogó és elegáns is. Te mit tennél bele?

Varázslatos gömbdíszek a fára

A természetesség hívei nagyon mutatós díszt készíthetnek, ha terméseket, örökzöld ágakat tesznek a gömbök belsejébe. Ha olyan gömböt választasz, ami két félgömbre nyitható szét, nagyobb elemekkel is megtöltheted. A csillogásra vágyók flitterekkel, gyöngyökkel dobhatják fel a díszt, azok pedig, akik a gyermeküknek szereznének örömet, tehetnek bele apró játékokat, kiskocsit, állatfigurákat is. A díszítésnek tulajdonképpen csak a fantáziád szabhat határt. Lássunk néhány ötletet!

(Képek forrása: Pinterest.)

Ezt is szeretjük