Házi gesztenyepüré 30 perc alatt

Tejszínhabbal a legfinomabb

A gesztenyepüré elkészítése nem nagy kunszt, így, ha édességre vágysz, próbáld ki receptünket!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gesztenyepüré tipikus téli édesség, ráadásul nagyon egyszerűen elkészíthető. Csak egy adag fagyasztott gesztenyemasszára, valamint némi tejszínhabra és csokira van szükség ahhoz, hogy egy szürke délutánt is bearanyozz.

Próbáld ki gyors receptünket, amit akár meggyel vagy egyéb nyalánksággal is megbolondíthatsz!

Gesztenyepüré házilag

Hozzávalók:

  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 1 szelet csokoládé
  • 1 kávéskanál rumaroma
  • porcukor
  • tejszínhab

Elkészítési idő:

30 perc.

Elkészítés menete:

A fagyasztott gesztenyemasszát reszeld le, add hozzá a rumaromát, illetve annyi porcukrot, amennyit az ízlésed megkíván.

Krumplinyomóval törd át az egészet, adagold kis tálkákba, és tálaláskor nyomj a tetejére sok-sok tejszínhabot. Ízlésed szerint akár csokireszelékkel is megszórhatod a tetejét.

Ünnepi sütemények

Ha valami tartalmasabb édességre vágysz, akkor nézd meg karácsonyi gyűjteményünket!

A legfinomabb karácsonyi sütemények

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fotó: flickr.com, Budapest Moments

Ezt is szeretjük