Csodás ajándékötletek 3000 forint alatt

Árakkal és lelőhelyekkel

Nem az a jó ajándék, ami drága, hanem az, ami kifejezi a másik ember iránti figyelmed és szereteted.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bármennyire is igyekszel, a karácsonyi előkészületek, beleértve a díszek beszerzését és az ünnepi menühöz szükséges hozzávalókat, pénzbe kerülnek. Sokat spórolhatsz azonban azzal, hogy a dekorációk nagy részét saját magad készíted el, és alaposan megfontolod azt is, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra úgy, hogy közben semmiben ne szenvedjetek hiányt.

Ráadásul a tökéletes ajándékra is rálelhetsz anélkül, hogy a kelleténél mélyebbre kellene nyúlnod a pénztárcádban: akár 3000 forintért is találhatsz eredeti és személyre szabott ajándékot - kedvesednek, családtagjaidnak, barátaidnak egyaránt.

Ajándékutalvány - több műfajban

A könyv nem tartozik éppen a legeredetibb ajándékötletek közé, ám egy olvasni szerető ember számára valóságos kincs, amiből sosem elég. Mivel nem tudhatod, hogy mi az, amit az illető már olvasott, illetve megvan neki, két megoldás közül választhatsz: indirekt módon informálódsz, vagy - és ez az egyszerűbb út - a könyvet utalvánnyal váltod ki, ami a nagyobb könyvesbolthálózatoknál általában ötszáz és ezer forintos címletekben is kapható.

Egyes tánciskolák kínálatában is szerepel az ajándékutalvány - ezer forintos címletektől -, mely egyebek között az intézet tanfolyamait oktató DVD-re is beváltható. A háromezer forintos keret persze nyilvánvalóan nem teszi lehetővé, hogy az ajándékozottból profi táncost faragjanak, de az alapok elsajátítására elég lehet. Ma már számos más ágazat termékei és szolgáltatásai is megvásárolhatók, illetve igénybe vehetők utalvány ellenében.

Ilyen formában egyebek között fehérneműt - ezer forintos címlettől - vagy akár az állattartáshoz szükséges felszerelést - 2500 forintos címlettől - is ajándékozhatsz, hogy csak a legolcsóbb lehetőségeket említsük.

Bögre - izgalmas kivitelben

A bögre lehetne elcsépelt ajándékötlet is, ha nem varázsolhatnád egy kis csavarral különlegessé. Ma már ugyanis teljesen egyedi bögrét is készíttethetsz, ráadásul egy kis varázslattal is megbolondítják, ha kéred.

10 tökéletes ajándékötlet karácsonyra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az erre szakosodott szolgáltató kérésedre egyszerűen és főleg olcsón - 2810 forintért - felviszi a bögrére az általad választott fotót, ami éppúgy ábrázolhat téged, mint bárki mást, aki közel áll az ajándékozott szívéhez - akár négylábú kedvencét is.
Alapanyagul a kerámia szolgál, illetve a háromezer forintos lélektani határt valamelyest túllépve - 3160 forintért - úgynevezett mágikus bögrét is rendelhetsz, melyen a meleg hatására rajzolódik ki a kép. Az egyedi ajándékok minden további nélkül mosogatógépbe, mikrohullámú sütőbe helyezhetők.

Masszázs a testnek és a léleknek

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb gyógymód. Hatására aktivizálódnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai, így betegségek lefolyásának gyógyítására és prevencióra egyaránt kiválóan alkalmas. Mindemellett a stressz hatásait is jelentős mértékben enyhíti - a páciens még azelőtt megszabadul a feszültségtől, mielőtt az befolyást gyakorolhatna szervezete működésére.

A rendszeres masszíroztatás nem olcsó mulatság, ám már egyetlen alkalom jótékony hatása is napokig érezhető - ez pedig éppen beleférhet a keretbe. Például 30 perces méregtelenítő hátmasszázst háromezer forintért, ugyancsak 30 perces gyógy-, nyirok-, relaxáló és frissítő masszázst 2600 forintért találtunk.

Elsősorban a közelmúltban nyílt wellness-központokban és hasonló intézményekben érdemes körülnézned, ezek ugyanis gyakran bevezető áron - akár 50%-os kedvezménnyel - kínálják szolgáltatásaikat.

Böngéssz!
Az Áraréna.hu oldalán néhány kattintással összehasonlíthatod akár több tucat SPA- és masszázsközpont árait, és egyben az elérhetőségüket is megtalálod, ahol személyesen veheted meg a masszázskezelésre szóló utalványt.

Színházjegy - többet adhatsz, mint gondolnád

Sokan vannak, akiket elvarázsol a színház varázslatos világa, de messze nem jutnak el annyiszor, mint szeretnének. Némi fondorlattal könnyedén kipuhatolhatod, hogy melyik az a darab, amit színházszerető barátod, családtagod, netán kedvesed a leginkább szeretne látni - és már meg is van a tuti ajándékötlet, ami páros színházjegy formájában manifesztálódhat a fa alatt.
Igaz, ha komolyan veszed a 3000 forintos lélektani határt, valószínűleg nem a legjobb helyre szól majd - ez esetben tehát lehet létjogosultsága némi rugalmasságnak.

Nem mellékesen ily módon többet adsz szerettednek, mint gondolnád. Csíkszentmihályi Mihály, a Chicagói Egyetem pszichológiai tanszékének egykori vezetője megállapította, hogy az embert az teszi igazán boldoggá, ha minél több érzékszervével és minél nagyobb intenzitással vesz részt az aktuálisan zajló folyamatban, ami a professzor meglátása szerint különösen igaz a művészeti élmények, azon belül is a színházi előadások esetében.

Ezt is szeretjük