3 karácsonyi ajándék, amivel nem lőhetsz mellé
Tuti tippek
A rénszarvasos pulcsik, az angyalkás bögrék és a télapós kirakók ideje lejárt. Ideje újítani! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra itt a december és újra itt az ajándékozás ideje. Vannak, akik már rég beszerezték szeretteiknek, barátaiknak, munkatársaiknak, kutyájuknak, macskájuknak a karácsonyi ajándékokat. És vannak olyanok is, akik még keresik a tuti tippet ötletes, praktikus, hasznos, ám mindeközben mégis pénztárcabarát ajándékok kiválasztására.

Legyen szó közeli hozzátartozóról, vagy távoli munkatársról, a rénszarvasos bögrék ideje véget ért. De mit tudsz tenni, ha mondjuk nem ismered eléggé munkatársadat, és nem tudod pontosan, mire van szüksége? Vagy tanácstalan vagy, hogyan ajándékozd meg azt, akinek úgyis mindene megvan?

Három ajándéktipp, amellyel garantáltan örömet okozhatsz

Egy ajándékutalvány, amely sokféleképpen elkölthető, megadja a teljes szabadságot az ajándékozott számára, hiszen arra használja fel az összeget, aminek valóban örül!

Lepd meg barátaidat kész, összeválogatott bio-ajándék csomaggal! Manapság mindenki számára világos, hogy a minket körülvevő termékeket igazán megéri tisztára, egészségesre cserélni. Egy táplálék kiegészítőkből, természetes tisztálkodószerekből, vagy akár kozmetikumokból álló csomag hasznos ajándék lehet mindenki számára.

Ötvözd a kellemest a hasznossal! Egy olyan ajándékutalvány, amely bio-webáruházban vásárolható le, meghagyja a szabad választás lehetőségét, egyúttal az egészséges és környezettudatos termékek garantálják az örömöt szeretteid számára. Ilyen a Zöld Batyu ajándékutalvány, amellyel közel négyszáz tiszta biotermék közül választhat kedvére az, akit megajándékozol vele. Ráadásul a termékeket az egész ország területére kiszállítják.

Mi minden lehet a bio csomagban?

Kínálatuk különlegesen széles palettán mozog, hiszen natúrkozmetikumokon, bio tisztálkodó- és tisztító szereken, bioélelmiszereken és táplálék kiegészítőkön túl igazi termelői bio zöldség és gyümölcs is kapható náluk. Így egészen biztos, hogy az ajándékutalvánnyal hasznos és egészséges ajándékkal örvendezteted meg barátaidat, szeretteidet.

Vásárolj ajándékutalványt három perc alatt!

Ha te is krónikus időhiányban szenvedsz, akkor külön előny számodra, hogy a Zöld Batyunál a karácsonyi utalványuk akár a weben is megrendelhető, és már a megrendelést követő napon elsőbbségivel postára adják. Így mindössze pár perc ráfordítással akár az egész családnak hasznos és örömteli ajándékot vásárolhatsz, amelyet ráadásul az otthonodba visznek.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2643844&banner=2643847&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük