Arany, piros és zöld: a gyönyörű karácsonyi színek
A karácsony jellegzetes színei önmagukban is varázslatosak, pláne, ha kombinálod őket egymással.

Dia

 	Aranyló mécses 	Bátran párosítsd a sötétzöldet arannyal. Egyszerű üvegmécseseidet fesd le zöld akrilfestékkel, majd rajzolj rájuk arany kontúrral, és máris kész a tündöklő asztaldísz.

Aranyló mécses

Bátran párosítsd a sötétzöldet arannyal. Egyszerű üvegmécseseidet fesd le zöld akrilfestékkel, majd rajzolj rájuk arany kontúrral, és máris kész a tündöklő asztaldísz.

Dia

 	Szíves csillár 	A legegyszerűbb lámpát is ünnepivé varázsolhatod néhány szív alakú, piros mintával. Vásárolhatsz hobbi boltban dekormatricát, de legegyszerűbb, ha papírból vágod ki. Díszítsd magyallal vagy bármilyen piros bogyóval.

Szíves csillár

A legegyszerűbb lámpát is ünnepivé varázsolhatod néhány szív alakú, piros mintával. Vásárolhatsz hobbi boltban dekormatricát, de legegyszerűbb, ha papírból vágod ki. Díszítsd magyallal vagy bármilyen piros bogyóval.

Dia

 	Aranyló pohártorony 	Egy kis festékkel az egyszerű vizespoharaidat is feldobhatod, fess rájuk karácsonyi motívumokat vagy virágmintát. Tegyél mindegyikbe fehér teamécseseket, majd pakold őket piramis alakban egymás tetejére. 	 

Aranyló pohártorony

Egy kis festékkel az egyszerű vizespoharaidat is feldobhatod, fess rájuk karácsonyi motívumokat vagy virágmintát. Tegyél mindegyikbe fehér teamécseseket, majd pakold őket piramis alakban egymás tetejére.
 

Dia

 	Ünnepi piramis 	Piros poharaidat is bevonhatod arannyal, nem csak a mécsesek, a fenyőágak is remekül mutatnak bennük. A kompozíció akkor igazán látványos, ha az előzőhöz hasonlóan egymásra pakolod őket. 	 

Ünnepi piramis

Piros poharaidat is bevonhatod arannyal, nem csak a mécsesek, a fenyőágak is remekül mutatnak bennük. A kompozíció akkor igazán látványos, ha az előzőhöz hasonlóan egymásra pakolod őket.
 

Dia

	Ragyogó teríték	Ünnepi asztalodat is pompásan feldíszíthed a karácsonyfa színeivel, az aranyló alátétekhez remekül megy a sötétzöld textilszalvéta, az asztal szélén elszórt tobozok és fenyőágak pedig fokozzák a hatást.

Ragyogó teríték

Ünnepi asztalodat is pompásan feldíszíthed a karácsonyfa színeivel, az aranyló alátétekhez remekül megy a sötétzöld textilszalvéta, az asztal szélén elszórt tobozok és fenyőágak pedig fokozzák a hatást.

Dia

 	Vidám csengettyű 	Egy szép csengő a karácsonyfa kötelező tartozéka. Válassz hasonlóan feltűnő darabot, mint ez a magyal mintás, önmagában is dekoratív csengettyű. Ha ügyelsz rá, hogy a tárgy a karácsony színeiben pompázzon, piros abroszra téve is csodás asztaldíszt kapsz.

Vidám csengettyű

Egy szép csengő a karácsonyfa kötelező tartozéka. Válassz hasonlóan feltűnő darabot, mint ez a magyal mintás, önmagában is dekoratív csengettyű. Ha ügyelsz rá, hogy a tárgy a karácsony színeiben pompázzon, piros abroszra téve is csodás asztaldíszt kapsz.

Dia

 	Színpompás nappali 	A piros és zöld egymás komplementer színei - talán épp ezért mutatnak olyan jól együtt. Szánj időt a nappali díszítésére is, a piros gyertyák háttérben fenyőkoszorúval csodás látványt nyújtanak a kandalló fölött. 	Kapcsolódó cikk: 	Ötperces dekorációk a nappaliba »

Színpompás nappali

A piros és zöld egymás komplementer színei - talán épp ezért mutatnak olyan jól együtt. Szánj időt a nappali díszítésére is, a piros gyertyák háttérben fenyőkoszorúval csodás látványt nyújtanak a kandalló fölött.

Kapcsolódó cikk:
Ötperces dekorációk a nappaliba »

Dia

 	Pompás fenyőágak 	Karácsonykor sosem elég a fenyőből. Vágj le a fáról néhány szép ágat, és tedd őket bordó vázába vagy kaspóba - máris kész az asztal dísze. 	 

Pompás fenyőágak

Karácsonykor sosem elég a fenyőből. Vágj le a fáról néhány szép ágat, és tedd őket bordó vázába vagy kaspóba - máris kész az asztal dísze.
 

Dia

	Feltűnő csillogás	Arany boával és piros gömbökkel díszítsd a fát, ha a feltűnő, csillogó díszítés híve vagy. Elsőre talán zsúfoltnak hat a színkavalkád, ám karácsonykor igazán nem kell visszafogottnak lenned.

Feltűnő csillogás

Arany boával és piros gömbökkel díszítsd a t, ha a feltűnő, csillogó díszítés híve vagy. Elsőre talán zsúfoltnak hat a színkavalkád, ám karácsonykor igazán nem kell visszafogottnak lenned.

Dia

 	Pislákoló kockák 	A kevesebb néha több elve a dekorációra is érvényes. Zöld alapon arany mintás mécseseiddel pillanatok alatt meghitt hangulatot varázsolhatsz. 	Kapcsolódó cikk: 	A legfinomabb illatot árasztó gyertyák »

Pislákoló kockák

A kevesebb néha több elve a dekorációra is érvényes. Zöld alapon arany mintás mécseseiddel pillanatok alatt meghitt hangulatot varázsolhatsz.

Kapcsolódó cikk:
A legfinomabb illatot árasztó gyertyák »

Dia

	Arany tálak	Az aranyszínű mécsesek, ágak és termések igazán csodásan mutatnak a legegyszerűbb tálon is. Tedd a konyhaasztalra - ne feledd, aranyból sosem elég.

Arany tálak

Az aranyszínű mécsesek, ágak és termések igazán csodásan mutatnak a legegyszerűbb tálon is. Tedd a konyhaasztalra - ne feledd, aranyból sosem elég.

Dia


            	Vendégváró készlet
            	A kávé is jobban esik egy aranyos készletből. A hozzá passzoló aranyozott asztalkával és mintás szőnyeggel meseszép dekorációt varázsolhatsz.
            	 

Vendégváró készlet

A kávé is jobban esik egy aranyos készletből. A hozzá passzoló aranyozott asztalkával és mintás szőnyeggel meseszép dekorációt varázsolhatsz.
 

Dia

 	Tündöklő gömbök 	A klasszikus színes darabok helyett válassz arany mintás üveggömböket, melyek csodásan festenek a zöld keretben. Ha nem teszel más díszt a fára, akkor is gyönyörű lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Csodás dekorációs ötletek a Youtube-on »

Tündöklő gömbök

A klasszikus színes darabok helyett válassz arany mintás üveggömböket, melyek csodásan festenek a zöld keretben. Ha nem teszel más díszt a fára, akkor is gyönyörű lesz.

Kapcsolódó cikk:
Csodás dekorációs ötletek a Youtube-on »

Dia

 	Gömbök - másképp 	A visszafogott fényű sötétzöld gömbök nem csupán a fára passzolnak. Piros papírral bélelt dobozban az asztalra vagy a polc tetejére téve is a szobába varázsolják az ünnepet.

Gömbök - másképp

A visszafogott fényű sötétzöld gömbök nem csupán a fára passzolnak. Piros papírral bélelt dobozban az asztalra vagy a polc tetejére téve is a szobába varázsolják az ünnepet.

Ezt is szeretjük
Fotó: