A tökéletes ajándék a párodnak

Egy férfinak tökéletes ajándékot venni majdnem annyira nehéz, mint az anyukájának. Ha te is bajban vagy, segítünk!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mit vegyél a párodnak? Ha a barátját kérdezed, szinte biztos, hogy bociszemekkel mered majd rád, rosszabb esetben direktben informálódik életed párjánál.

Érdemi támpontot az anyós vagy anyósjelölt sem tud adni, mivel vélhetően már nem folyik bele a kedvesed mindennapjaiba. Használható ötletet esetleg a pasi testvérétől, különösen lánytestvérétől kaphatsz, feltéve persze, hogy van neki, és jóban vagytok.

A fentiek fényében úgy tűnik, egyedül kell menedzselned az ajándékozási projektet - de talán nem is olyan nehéz ez, mint amilyennek első látásra tűnik.

A praktikum jegyében

A praktikus ajándékok nem túl romantikusak, de nem is kell alapértelmezésben tiltólistára kerülniük - már csak azért sem, mert a pasiknak sokszor nehezükre esik követni, hogy mikor mire lenne szükségük, és kifejezetten hálásak, ha valaki leveszi a vállukról ezt a terhet.

Egy menő ing vagy pulóver jöhet, bár nem fő - vagy legalábbis nem egyedüli - ajándékként. A boltban kérdezz rá, hogy az adott ruhadarab becserélhető-e, ha nem felelne meg minden tekintetben a drágád kifinomult ízlésének. A klasszikus zokni-alsógatya duót viszont felejtsd el!

Ha fontos a márka

Ha a pasinak a munkájából adódóan különös gondot kell fordítania a külsőségekre, jó választás lehet egy elegáns óra, egy menő kalkulátor vagy más menedzserkellék.

Kísérőajándékként adhatsz valamilyen márkás férfikozmetikumot - ez nem túl tolakodó, ugyanakkor némi intimitástól sem mentes.

Ha sok időt tölt otthon

Jó ötlet lehet valamilyen lakás-felszerelési tárgy is, mint például a fény erősségét szabályozó villanykapcsoló. A lényeg, hogy legyen valamilyen szempontból különleges, amit csodálhat, amit tekerhet, csavarhat, szerelhet, használhat. De semmiképpen ne a dekoráció szerepét töltse be, tehát a képeket, a kedves kis figurákat és a vázákat az elején felejtsd el!

Könnyített pálya: a hobbi

Ha a pasinak van valamilyen hobbija, gyűjt valamit, netán egyszerűen csak műszaki érdeklődésű - ami elég általános -, kézenfekvő a megoldás.
Indirekt módon kiszedheted belőle, hogy éppen mire lenne múlhatatlan szüksége - bizonyára megvannak ehhez az eszközeid. Ha végképp tanácstalan vagy, mentőövként ott a vásárlási utalvány. A pasi garantáltan örülni fog, és nem csak magának az ajándéknak. Ily módon ugyanis azt fejezed ki, hogy a bogaraival együtt, mindenestül elfogadod őt.

10 tökéletes ajándékötlet karácsonyra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha viszont nem gyűjtöget, ámde kutyatartó, vehetsz neki - illetve kedvencének - elektromos nyakörvet, vagy akár csak egy új pórázt. A tálalásra azonban ügyelj, nehogy szado-mazo szexre való felhívásként értékelje az ajándékot - hacsak te nem erre vágysz.

A 3 leghaszontalanabb ajándék

A plüssállatokkal a férfiak nem tudnak mit kezdeni, különösen, amelyek forma- és színvilág tekintetében egyetlen ismert fajhoz sem hasonlítanak.
A kettőtök összetartozását kifejező tárgyakat is kerüld, ezektől szinte minden férfi megbéklyózva érzi magát.

Egy rólad készült aktfotó sem a legjobb választás. Túl intim ahhoz, hogy kitegye valahová, ha pedig a fiók mélyére süllyeszti, azzal téged bánthat meg. Különben sem a kétdimenziós változatod érdekli, hanem te magad.

Plusz 3 tipp a döntéshez
  • A könyv vagy könyvutalvány ajándékként talán sablonos megoldásnak tűnik, egy olvasni szerető ember számára viszont valóságos kincs, amiből sosem elég.
  • Sok férfi jobban szeret több kisebb, mint egy nagyobb ajándékot kapni.
  • A párod nagyon hálás lesz, ha segítesz neki kiválasztani nőrokonai ajándékait, mivel a női dolgok terén még a legéletképesebb férfi is teljesen elveszettnek érzi magát. Ez az alkalom arra is jó, hogy kifürkészd, neki mi láttán csillan fel a szeme.
Ezt is szeretjük