Melyik napon születtél? Erre gondolj a harmadik adventi gyertya meggyújtásakor!
A harmadik gyertya meggyújtásakor a bátorságra kell összpontosítani.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hagyomány szerint az advent négy hetében négy különböző tulajdonságot kell megerősítenünk magunkban, hogy karácsonykor megérkezhessen hozzánk a fény, és felragyoghasson körülöttünk és bennünk. Advent harmadik hetében a bátorság van soron.

Elmondjuk, mire érdemes gondolnod a harmadik gyertya meggyújtásakor ahhoz, hogy immár félelem nélkül, magabiztossággal és önbizalommal telve nézhess szembe a kisebb vagy nagyobb nehézségekkel. Jó, ha a gyertya fehér - hiszen az ezotéria szerint ekkor egy fehér palástot viselő angyal érkezik a földre -, de bármely más szín is tökéletesen megfelel a célnak, hiszen a lényeg maga az elhatározás. Ha nem tudod, melyik napon születtél, öröknaptárunk kiszámolja neked.. 

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

A hétfői nap szülötteként meglehetősen konfliktuskerülő alkat lehetsz. Mindez egy bizonyos fokig nagyon is egészséges, hiszen nem bonyolódsz olyan felesleges vitákba, melyek végkifejlete lényegében semmit sem befolyásol. Ám, ha mindent ráhagysz szűkebb és tágabb környezetedre, nem kizárt, hogy az elfojtás miatt nemcsak szellemi és lelki szinten kell problémákkal szembenézned, hanem mindennek a fizikai állapotodat illetően is megfizeted az árát.

Hogy ne juss el idáig, a harmadik adventi gyertya meggyújtásakor gondolj arra, hogy ezentúl a valóban fontos kérdésekben igenis kiállsz magadért. Meglátod, csak eleinte lesz nehéz, aztán már-már rutinná válik ez a fajta magatartás - a pozitív hozadék pedig életed valamennyi területén megmutatkozik majd.

Ha kedden születtél

Amennyiben ezen a napon láttad meg a napvilágot, leginkább a karrier terén érdemes támogatni az önbizalmadat. Az, hogy a legkevésbé sem vagy törtető alkat, nagyon is dicséretes dolog, de félénkségből, illetve valamiféle rosszul értelmezett szerénységből a nem kevés erőfeszítéssel elért eredményeidet is hajlamos vagy bagatellizálni.

Így aztán nem csoda, hogy, bár lelkiismeretesen dolgozol, egy esetleges fizetésemelésnél vagy előléptetésnél valószínűleg az utolsók között jutsz felettesed eszébe. A harmadik adventi gyertyát meggyújtva határozd el, hogy a továbbiakban bevetsz némi önmarketinget. Eleinte persze biztos furcsának érzed majd mindezt, ám annál nagyobb öröm lesz megtapasztalni, hogy végre az értékeden kezelnek.

Ha szerdán születtél

A szerdai nap szülötteként arra érzed elhivatva magad, hogy megfelelő hátteret biztosíts önmagad és szeretteid számára, de, ha teheted, olyanokon is segítesz, akikhez úgymond semmi közöd. Mindazonáltal tartasz attól, hogy egyszer erre már nem leszel képes, az egzisztenciális félelmek pedig megkeseríthetik az életedet. Amikor a harmadik gyertyát gyújtod meg az adventi koszorún, leszámolhatsz velük. Határozd el, hogy ezentúl mersz bízni mind önmagadban, mind pedig a világban - egyszerűen csak tedd meg mindig, amit éppen tudsz, és bízd magad az univerzális áramlásra.

Ily módon nemcsak a negatív érzésektől szabadulhatsz meg, hanem - mivel feloldódik benned a görcsösség - könnyebben megtalálnak azok a lehetőségek is, melyek révén tovább gyarapíthatod a bankszámládat.

Ha csütörtökön születtél

Csütörtökön láttad meg a napvilágot? Ez esetben egyes múltbeli megnyilvánulásoddal eshet nehezedre szembenézni - ami a jelenlegi életedre is rányomhatja a bélyegét.

Ne feledd azonban, hogy nincsen ember hiba nélkül, az esetleges tévedéseidnek pedig fontos szerepük van az életedben, hiszen nyilván tanultál belőlük - végső soron általuk is váltál azzá, aki most vagy. A harmadik adventi gyertyát meggyújtva bocsáss meg önmagadnak, egyszer és mindenkorra búcsúzz el a bűntudattól. Meglátod, mennyire megerősödsz majd szellemileg és lelkileg - ez pedig a fizikai állapotodra, de még a megjelenésedre is igencsak pozitív hatással lesz.

Ha pénteken születtél

A pénteki nap szülötteként a szerelem terén adódhatnak problémáid. A múltbeli negatív tapasztalataidból adódóan nehezen kezdesz egy új kapcsolatba, attól tartva, hogy esetleg ismét megbántanak. Ha pedig párban élsz, nem képviseled elég határozottan az érdekeidet, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem fogalmazod meg a vágyaidat és az igényeidet - akkor azonban honnan tudná a másik ember, hogy voltaképpen mit is szeretnél?

Amikor meggyújtod a harmadik gyertyát az adventi koszorún, tudatosítsd magadban: igenis olyan nő vagy, aki megérdemli, hogy az értékén kezeljék, és ezt joggal várhatja el mindenkori környezetétől, leginkább a társától. Egyedülállóként pedig vegyél egy nagy levegőt, és, ha legközelebb lehetőséged nyílik, vágj bele - arra persze nincs garancia, hogy ezután minden szép és jó lesz, de, mint tudjuk, kockázat nélkül nincs nyereség.

Ha szombaton születtél

A szombati nap szülötteként leginkább attól tarthatsz, hogy elveszíted környezeted figyelmét és megbecsülését. Hogy ez ne történhessen meg, erőn felül teljesítesz, ha más dolgáról van szó - afölött pedig, amit te szeretnél, hajlamos vagy elsiklani, mondván, hogy nem is olyan fontos. A harmadik adventi gyertya meggyújtásakor vegyél egy nagy levegőt, és számolj el ezzel az önkorlátozó hiedelemmel. Hidd el, akkor is szerethető, értékes ember vagy, ha néha megengedsz magadnak egy kis egészséges önzést, netán hangot is adsz az elvárásaidnak.

Nemcsak a lelked könnyebbül meg ily módon, hanem az élet minden más terén is tapasztalhatod majd új hozzáállásod gyümölcsét.

Ha vasárnap születtél

A vasárnapi nap szülötteként vagy természetedből fakadóan, vagy egyszerűen csak a neveltetésed hatására hajlamos lehetsz a racionalizmusra. Mindez egy pontig nagyon is hasznos, különösen, ha olyan földhözragadt dolgokról van szó, mint az egzisztencia megteremtése és megtartása, illetve a karrier. Ám, ha kizárólag az eszedre hagyatkozol, idővel fellazulhat a köteléked azokkal, akik a legfontosabbak a számodra.

A harmadik adventi gyertyát meggyújtva határozd el, hogy ezután nagyobb teret engedsz életedben az együttérzésnek, az empátiának és általában az intuíciónak. Meglátod, a magánéletedben a korábbinál boldogabb leszel, ez pedig a mindennapok során is rengeteg erőt ad majd.

Ezt is szeretjük