2012 leggyönyörűbb karácsonyi dekorációi
Blogok alapján
Nézd meg az idei év legszebb karácsonyi dekorációit, és használd fel az ötleteket!

Dia

 	Örökzöld harmónia 	Ha nincs is kandalló a lakásodban, biztosan akad olyan párkány vagy kiálló felület, melyre ráfektethetsz néhány fenyőágat. De ne feledkezz meg a díszekről és a gyertyáról se, ezekkel is bővítsd a kompozíciót, és máris kész a nyugalom szigete otthonodban. Még illatozni is fog!

Örökzöld harmónia

Ha nincs is kandalló a lakásodban, biztosan akad olyan párkány vagy kiálló felület, melyre ráfektethetsz néhány fenyőágat. De ne feledkezz meg a díszekről és a gyertyáról se, ezekkel is bővítsd a kompozíciót, és máris kész a nyugalom szigete otthonodban. Még illatozni is fog!

Fotó: inmyownstyle.com

Dia

 	Tökéletes párosítás 	Az ezüst és arany harmóniája leginkább karácsonykor érvényesül, ezért bátran használd őket egy összeállításban az asztal közepén vagy a komód tetején. Így még a portalanítást is megúszhatod egy ideig!

Tökéletes párosítás

Az ezüst és arany harmóniája leginkább karácsonykor érvényesül, ezért bátran használd őket egy összeállításban az asztal közepén vagy a komód tetején. Így még a portalanítást is megúszhatod egy ideig!

Fotó: thepinkhaven.blogspot.com

Dia

 	Természetes báj 	Rugaszkodj el a hagyományos műanyag és üveg alapanyagoktól, és használd el a természetet otthonod csinosításához. Különböző ágakból, levelekből, tobozokból és almából meseszép koszorút készíthetsz. Mindezt még teljesebbé teheted, ha néhány üvegedényt is megtöltesz a természet kincseivel.

Természetes báj

Rugaszkodj el a hagyományos műanyag és üveg alapanyagoktól, és használd el a természetet otthonod csinosításához. Különböző ágakból, levelekből, tobozokból és almából meseszép koszorút készíthetsz. Mindezt még teljesebbé teheted, ha néhány üvegedényt is megtöltesz a természet kincseivel.

Fotó: polkadotchair.com

Dia


            	Csillárdekoráció
            	A csillárról se feledkezz meg, ha a lakást karácsonyi díszbe öltözteted. Néhány fenyőgally és pár műanyag gömb - az üveg súlyát nem bírná el a lámpa - felerősítésével feldobhatod a nappali egyszerűségét.

Csillárdekoráció

A csillárról se feledkezz meg, ha a lakást karácsonyi díszbe öltözteted. Néhány fenyőgally és pár műanyag gömb - az üveg súlyát nem bírná el a lámpa - felerősítésével feldobhatod a nappali egyszerűségét.

Fotó: organizeyourstuffnow.com

Dia

 	Asztali futó 	Egy hosszú drótra erősíts rá különböző méretű tobozokat és terméseket, majd mindezt futtasd végig az ebédlőasztal közepén. Ez már önmagában is nagyon látványos, de, ha néhány üvegszoborral és magyalággal is kiegészíted, még szebb lesz a végeredmény.

Asztali futó

Egy hosszú drótra erősíts rá különböző méretű tobozokat és terméseket, majd mindezt futtasd végig az ebédlőasztal közepén. Ez már önmagában is nagyon látványos, de, ha néhány üvegszoborral és magyalággal is kiegészíted, még szebb lesz a végeredmény.

Fotó: ilovedanishdesign.wordpress.com

Dia

 	Merész színválasztás 	Rugaszkodj el a szokásos piros-zöld-arany kombinációtól, és használj egészen új színeket az adventi koszorú összeállításához és a karácsonyfa feldíszítéséhez. Ahogyan a képen is láthatod, a lila-kék-rózsaszín-arany színpárosítás remekül passzol egymáshoz.

Merész színválasztás

Rugaszkodj el a szokásos piros-zöld-arany kombinációtól, és használj egészen új színeket az adventi koszorú összeállításához és a karácsonyfa feldíszítéséhez. Ahogyan a képen is láthatod, a lila-kék-rózsaszín-arany színpárosítás remekül passzol egymáshoz.

Fotó: msmisantropia.blogspot.com

Dia

 	Fényfüzér 	Egy egyszerű fényfűzér felfuttatásával még a legegyszerűbb sarkot is feldobhatod otthonodban. Egyszerűen csak tekercseld fel a korlátra, egy használaton kívüli csőre vagy bármilyen hosszan futó berendezésre, és máris megcsodálhatod, mire képes egy ilyen egyszerű dekoráció.

Fényfüzér

Egy egyszerű fényfűzér felfuttatásával még a legegyszerűbb sarkot is feldobhatod otthonodban. Egyszerűen csak tekercseld fel a korlátra, egy használaton kívüli csőre vagy bármilyen hosszan futó berendezésre, és máris megcsodálhatod, mire képes egy ilyen egyszerű dekoráció.

Fotó: thepinkhaven.blogspot.com

Dia

 	Ünnepi kosár 	Egy giccsesnek tűnő kosárból is meseszép asztali dekorációt alkothatsz. Egyszerűen csak tegyél bele néhány ezüst spray-vel lefújt fenyőtobozt, illetve néhány olyan ezüst díszt, melyet egészen biztosan nem akasztasz fel a karácsonyfára.

Ünnepi kosár

Egy giccsesnek tűnő kosárból is meseszép asztali dekorációt alkothatsz. Egyszerűen csak tegyél bele néhány ezüst spray-vel lefújt fenyőtobozt, illetve néhány olyan ezüst díszt, melyet egészen biztosan nem akasztasz fel a karácsonyfára.

Fotó: mysistersjar.wordpress.com

Dia

 	Bújj-bújj, zöld ág 	Ha otthonod bejárata az utcára nyílik, netán kis előkerted is van, akkor te is elkészítheted a következő örökzöld kaput. Ehhez főként drótokra, sok-sok fenyőgallyra és tobozokra lesz szükséged.

Bújj-bújj, zöld ág

Ha otthonod bejárata az utcára nyílik, netán kis előkerted is van, akkor te is elkészítheted a következő örökzöld kaput. Ehhez főként drótokra, sok-sok fenyőgallyra és tobozokra lesz szükséged.

Fotó: hobnobdecor.com

Dia


            	Mikulásvirág új köntösben
            	A Mikulásvirág szokásos elrendezését dobd fel azzal, hogy üvegvázába állítod a cserepes növényt. Ez egészen letisztult stílust kölcsönöz mind a növénynek, mind az otthonodnak.

Mikulásvirág új köntösben

A Mikulásvirág szokásos elrendezését dobd fel azzal, hogy üvegvázába állítod a cserepes növényt. Ez egészen letisztult stílust kölcsönöz mind a növénynek, mind az otthonodnak.

Fotó: theyellowcapecod.com
Ezt is szeretjük
Fotó: