Ilyen az élet a világ legnagyobb bordélyában: tizenkét emeletes házban szolgálják ki a kuncsaftokat

Kölnben épült fel a világ legnagyobb bordélyháza, a Pascha.

pascha-bordély5
beauty and style
Top olvasott cikkek

A prostitúció már az ókortól jelen van az emberek életében, sőt megdöbbentő módon még a valláshoz is kapcsolódik a korai története. Akkoriban ugyanis előfordult, hogy a templomok fizető vendégeit az örömlányok segítségével emelték „isteni állapotba”.

Bár azóta már sok évszázad eltelt, a prostitúció a mai napig virágzik. Sok helyen azonban nem is a pénz- vagy örömszerzés a fő motiváció, a lányokat ugyanis gyakran kényszerítik a szolgáltatásokra. 

Ilyen a világ legnagyobb bordélya, a Pascha

Ha bordélyokra gondolunk, sokaknak Amszterdam piros lámpás negyede, valamint a Németországban dolgozó örömlányok jutnak eszébe - nem véletlenül. Ezekben az országokban a 2000-es évek elején teljesen legálissá tették a pénzért nyújtott szexuális szolgáltatásokat. A stricik már sokkal inkább menedzserek lettek, a bordélyokat pedig nemcsak helyiek látogatják, hanem kivirágzott a szexturizmus is. Ez a forradalom azonban már a legalizálás előtt, a ’70-es években elkezdődött, ekkor épült meg a világ legnagyobb bordélyháza Kölnben. Az 1972-ben nyitott Pascha tizenkét emeletén várja a kuncsaftokat.

Az épületben elenyésző számú német lány dolgozik, az örömlányok nagy része Kelet-Európából, főként Romániából, Ukrajnából és Oroszországból érkezett ide a jobb élet reményében, de thai és vietnámi vendégmunkások is akadnak. Németországban az egy főre jutó prostituáltak száma nagyobb, mint a világ bármely más országában: a legutóbbi adatok alapján 400 000 szexmunkás napi 1,2 millió férfit szolgál ki. Az iparág jelenlegi értéke az országban nagyjából 15 milliárd euró.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük