Ilyen, amikor a saját tesód széttrollkodja a romantikusnak szánt képet

Tökéletes fotót szerettek volna, a testvéreknek viszont egészen más elképzelései voltak: vicces lett az eredmény.

Vicces képek testvérekről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbben szerencsésnek tartják magukat azért, mert van testvérük. A tesók közötti kapocs semmi máshoz nem hasonlítható, ráadásul mindig van mellettük valaki, akire támaszkodhatnak.

Persze, vannak néha olyan pillanatok is, amikor nem olyan egyszerű így az élet: szinte az összes szülő tudna mesélni a nagy veszekedésekről és a vicces pillanatokról, amit a gyerekek közti viták, nézeteltérések vagy versengések okoztak.

Tesók, akik széttrollkodták a képeket

A humoros helyzetekből pedig nemcsak kicsiként, de felnőttként sincs hiány. A tesók ekkor is szívesen megviccelik egymást, legyen szó bármilyen szituációról vagy alkalomról. A következő testvérek nem bírtak magukkal, és széttrollkodták a tökéletesnek szánt fotót: volt, aki romantikus pillanatokat photobombolt személyesen vagy egy kis szerkesztéssel, és olyan is, akinek a tökéletes családi képekről voltak már elképzelései. Vicces felvételeiket osztották meg a netezők.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük