A gyerek elaludt, az apa képet küldött a feleségének - 10 kép vicces férjektől

Szellemes képek vicces kedvű apukáktól: ezeken biztos meglepődtek a nők.

vicces férj nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jó humor a boldog házasság egyik alappillére, hiszen fontos, hogy a felek tudjanak együtt szórakozni, és képesek legyenek a legnehezebb, leginkább embert próbáló szituációkat is nevetéssel oldani.

Úgy tűnik, a legtöbben férjeiket humorosabbnak tartják maguknál - ez derült ki egy 2011-es kutatásban, amiben háromezer házaspár hangulatát mérték fel. Az eredmények szerint inkább a feleségeknek fontos, hogy párjukban megjelenjen ez a jellemvonás, de mindkét fél humorosabbnak tartotta a férfiakat.

Képek vicces férjektől

Ez persze nem azt jelenti, hogy a feleségek ne lennének ugyanolyan szellemesek, pláne, hogy a viccet is csak az tudja értékelni, akinek van humora, ami gyakran kéz a kézben jár a magasabb intelligenciával is. Akárhogy is legyen, egy biztos: amit egyesek idegesítőnek vagy furának tartanak, azon mások sírva nevetnek. Van, aki nem bírná cérnával, ha férje mindenféle furcsa figurákat ragasztana a gyerek arcára, míg más családoknál csak jót nevetnek ezen. Összeválogattuk a legviccesebb képeket, amiket férjek küldtek feleségeik boldogítására!

(Képek forrása: reddit, BoredPanda, Facebook, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük