Viccesnek szánták, de mi nem nevettünk: 8 különös esküvői tortadíszt mutatunk

A megszokottól nagyon eltérő esküvői tortadíszeket választottak, de az eredmény nem lett túl humoros.

eskuvoi-torta-menekulo-volegeny

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az esküvők jól megszokott, habcsókszoknyás, cukormázzal borított, valóságtól elrugaszkodott hangulata nem mindenkinek jön be. 

Vannak, akik inkább kis esküvőt szerveznek, lagzi helyett pedig csak egy családi ebédet, vacsorát. Mások igyekeznek kifigurázni az esküvők rózsaszín ködös, ünnepélyes hangulatát - ez a szemlélet akár a tortán is meglátszik.

Viccesnek szánt esküvői tortadíszek

Ez utóbbit célozták meg azok, akik a megszokottól merőben eltérő tortadíszeket készítenek. A következő fotókon nyoma sincs a szerelemnek, összetartozásnak vagy a meghittségnek. A feltételezett poén kedvéért az esküvői torta tetejére készített két figurát leginkább a menekülő-üldöző szerepkörben tüntetik fel. Bár az alábbi dekorokat viccesnek szánták, valójában egyáltalán nem azok: a házasság ugyanis a pár közös döntése volt, így egyáltalán nem is értjük, miért tüntetik úgy fel, mintha a vőlegények csak elszenvednék az egészet, és az ara kényszerítené őket az igen kimondására.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotók: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük