18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Nagy vibrátor-körkép (18+)
Ahány ház annyi szokás, és ahány nő, annyi vibrátor. Mindenki megtalálja a megfelelőt, akár játékosat, zseléset vagy csillámosat szeretne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rezeg, mozog, izgat, zörög, kényeztet, masszíroz, vibrál, hidegben, melegben, nedvesen, rugalmas, fáradhatatlan, aktív; ez mind igaz a vibrátorra. Élvezetre fel, lássuk mi a legújabb trend a vibrátor piacon! A legjobb dolog a vibrátorban, hogy bármikor a tiéd lehet, a te örömödet szolgálja, fáradhatatlanul és kitartóan, no meg amíg az elem bírja.

A lényeg mégis az, hogy ez a kis vagy éppen nagy rezgőléc azzal a céllal készült, hogy neked jó legyen, nem csak kicsit legyen jó, hanem nagyon, ezért javasoljuk, hogy nézz körül és válaszd azt, ami leginkább a te élvezetedet szolgálja.

Segítő kéz

Ennek a vibrátornak a fantázianeve igazán kifejező. Egy szexi vibrátor kéz formájában, amivel a G-pontodat masszírozhatod, vagy ha éppen csak egy csiklómasszázsra van szükséged, úgy azt is könnyedén kivitelezheted vele. Ezzel a kézfejjel még a hátadat is masszírozhatod, ha éppen arra van szükséged. Mivel a gyártók gondoltak a nedves örömökre is, ezért vízállóra tervezték, így akár medencében vagy fürdés közben is használhatod.
24 centiméteres hosszával és 5,5 centiméteres szélességével igen mély és átható élvezetet tud nyújtani. Rá mindig gondolhatsz, ha egy segítő kézre van szükséged.

Ára: 6490 Ft.

Távirányítós vibrátor

A távirányítható gyönyörléc nem a magányos estékre készült. Ez a kis játékszer két darabból áll, az egyik a realisztikus formájú vibrátor maga a 20 centiméteres hosszával, hangsúlyos makkjával és bőrtapintású szilikon anyagával együtt, míg a másik része egy kis távirányító, ami a pasid technikai élményeit elégíti ki, míg ő a testeddel játszik. A vibrálás erőssége 10 fokozatban állítható, így biztosított a hosszú este mindkettőtök számára. A pasid örömére a gyártók egy LCD kijelzős távirányítót készítettek ehhez a kis játékszerhez, ami a legfejlettebb technikát nyújtja kedvesed számára, míg te a legédesebb orgazmusokat élheted át.

Ára: 17990 Ft.

Wonderboy natural

Ez a naturális csodafiú, ahogy a fantázianév is mutatja egy élethű dorong, mellyel az orgazmus duplán biztosított. A gyártók nem bízták a véletlenre, és nem elégedtek meg azzal, hogy a kissé hajlított gyönyörléc csupán a G-pontod izgassa, hanem odatették azt a kis klitoriszizgatót, amire pici recéket helyeztek el a biztos siker érdekében. Rugalmas zselés anyaga lehetővé teszi, hogy ne sértsd meg magad, és teljes kényelemmel és élvezettel tudd használni. Természetesen úgy, mint minden más valamirevaló vibrátornál, ennél a piros csodánál is tudod állítani a rezgéserősséget. 22 centiméteres hossza csak akkor lehet kényelmetlen, ha te a kis méretet szereted.

Ára: 6490 Ft.

Dupla játék - 2 az 1-ben

A dupla játék kissé olyan, mint a dzsinn a csodalámpából: „Úrnőm mit kívánsz? Bármit is én teljesítem!”. Ez a rózsaszín csoda dupla élményt biztosít egy dobozban, ugyanis a vezérlőfejre bármelyik vibrátor felhelyezhető, így aztán kedvedtől függ, hogy milyen orgazmusra vágysz. Mindkettejük rendelkezik klitorisz-izgatóval és zselés lágyságuk komoly élvezetet ígér. A G-pont izgatóval ellátott fej 18 centis mélységben tud kényeztetni, míg a hullámos kedvenc 21 centiig betolható.

Két fokozatból is választhatsz, hogy melyik repítsen el magasabb gyönyörökig.

Ára: 12990 Ft.

Ezt is szeretjük